2 u 1, Kina + Japan već od 282€ ukupno! Kružno putovanje iz Budimpešte u Shanghai + Osaka, Tokio ili Nagoya

Japan-Kina-720

You may also like...

20 Responses

 1. Nina Kostic kaže:

  Radomir vidim da si vec lajkovao ☺

 2. Ana Loncar kaže:

  Ivan Pehar,hocemo li ici?? :)

 3. Fio Filipovic kaže:

  ovo je zamene, iako sam obje zemlje posjetio.. moram opet.. ali steta sto mi ne pase to vrijeme :(.. tek negdje pred kraj godine, ili iduce :)

  • Tripologia kaže:

   Pa imaš i tada letova po istoj cijeni, čak i za Novu Godinu ako želiš. Na primjer 29.12.2017. – 14.01.2018. Budimpešta >> Shanghai + Tokio >> Budimpešta za 222€. Pronjuškaj malo periode i destinacije koje te zanimaju, svašta se može pronaći.

 4. gledam sve ove lude ideje, koja je šema s vizama u ovakvim egzotama?

 5. Bogdan kaže:

  Uff, treba mi karta u jednom pravcu ka tamo oko 8. meseca, ali nikako da nadjem ispod 300e.

  • Tripolog kaže:

   Za gdje tamo? Kina? Japan? Koji grad? Odakle, da li samo iz Budimpešte?
   Možeš probati naći ovakve kombinacije iz ponude pa jednostavno ne iskoristiti povratni let. To možeš napraviti jer ti treba samo odlazni smjer, za povratak ne bi išlo jer kod avio karata ako ne ispuniš jedan segment svi naredni budu otkazani. Sad nisam provjeravao ima li nešto jeftino za odlazak u 8. mjesecu. Moglo bi biti.

   • Bogdan kaže:

    Peking, Šangaj, jer planiram ići transmongolskom železinicom nazad, a odgovaraju mi i aerodromi u Beogradu i Zagrabu.

    • Tripolog kaže:

     Da, nažalost trenutno nema ništa ispod 300€. I ova ponuda Finnaira je istekla. Jedino ako možeš pomjeriti putovanje na kasnije, mogao bi npr. 13.09. sa Ukraine Airlinesom iz Budimpešte u Peking za 210€ https://www.kayak.it/flights/BUD-PEK/2017-09-13-flexible

     • Bogdan kaže:

      Proveriću zbog ispitnih rokova, hvala puno u svakom slučaju. Moram samo javno da vas pohvalim, pratim vas dugo i odlični ste, samo tako nastavite pa se vidimo na nekom putovanju!

 6. Tripolog kaže:

  Hvala Bogdane na pohvali. :) Trudimo se. Možda se vidimo nekad na Transsibirskoj, to mi je još uvijek jedna od neostavrenih želja. Što se tiče tvoje karte pričekaj još malo, imaš dovoljno vremena, možda uleti neka akcija ili dobra cijena uskoro za ono što tebi treba. Sretan put u svakom slučaju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *