Jugoistočna Azija i Australija, povratne karte iz Zagreba, Bali 375€, Jakarta 375€, Kuala Lumpur 390€, Singapur 396€, Ho Chi Minh City 408€, Perth 489€

You may also like...

8 komentara

 1. Ljubica Skitnica napisao:

  Wow, bas sam isla u Indo ambasadu danas vidjeti za vizu. Ne mogu nikako skuzit za koji je ovo period, mene zanima povratak za 60 dana, put na Bali…

  • Tripologia napisao:

   Sorry Ljubice, bio sam malo odsutan pa nisam odmah odgovorio. Piše ti u tekstu same ponude da vrijedi za letove u 11. i 12.mjesecu 2014. Konkretno za Bali, najraniji datum polaska koji sam uspio pronaći je 12.11. a najkasniji povratak 08.12. Nisam shvatio baš pitanje, jel tebi to treba boravak od 60 dana na Baliju?

  • Ljubica Skitnica napisao:

   hvala!! upravo sam te datume i bookirala. ne, ja mislim putovati po indoneziji par mjeseci, ali iskreno, ova ponuda je super cak i ako iskorstim one way only…..so, booking done! hvala puno!!!

  • Tripologia napisao:

   Čestitamo! 🙂 Sretan put i uživaj u Indoneziji.

  • Ljubica Skitnica napisao:

   Hvala!! Vec sam bila tamo, ali zemlja je ogromna i prekrasna pa sad slazem itinerary za istocni dio island hopping 😉

 2. Tripologia napisao:

  Hej Tripolozi, ponude Malaysia Airlines-a i dalje traje. Ako razmišljate o putovanju još uvijek stignete.
  Ne znam jeste li primjetili na našim stranicama, osim za inicijalno objavljeni Perth po cijeni 489€ australijski dio ponude vrijedi i za Melbourne po 491€ i za Adelaide po 493€.

 3. Josip Traveler napisao:

  Kupljen Bali :))) sad jos samo vizu :p

  • Tripologia napisao:

   Wow, još jedno putovanje! Prvo Istanbul, sad Bali. Baš ćeš uživati u narednom periodu. 🙂 Sretan put i javi se sa nekim komentarom sa puta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *