Istanbul + Kuvajt + Manila sa polaskom iz Sarajeva za nevjerovatnih 234€

You may also like...

4 komentara

 1. Leo Krstinić napisao:

  Ja imam karte 09.09.-29.09. Kuwait-Manila, al za te datume nema nikako za ispod 208€ iz Istanbula-Kuwaita :/

  • Tripologia napisao:

   Da, istina, stvarno niti ja ne uspijevam pronaći ništa jeftinije za tvoje datume. 🙁 Šteta, ima dosta karata za druge periode.
   No evo što možda možeš napraviti da prođeš malo jeftinije, samo molim te istraži dobro pravila ako se odlučiš na ovo. Možeš kupiti kartu Turkish Airlinesa u jednom smjeru za Kuvajt, npr. 08.09. ili neki sličan datum koji već želiš, ima ih, košta 85€. Onda kupiš još jednu ali povratnu Istanbul – Kuvajt Pegasusa od npr. 15.09. – 01.10., ta košta 48€, dakle ukupno 133€. E sad ono što bi možda mogao biti problem je da ti za Kuvajt vizu traže povratnu kartu, ti ćeš ju imati ali tek od 15.09. a namjeravaš doći s drugim avionom ranije 08.09. Moraš se raspitati što traže za vizu za Kuvajt. Drugi potencijalni problem je što nisam siguran kako povratne karte funkcioniraju kod Pegasusa, ti ćeš propustiti odlazak s njima ali imaš namjeru vraćati se. Kod regularnih kompanija moraš iskoristiti sve segmente karte inače ti propada nastavak putovanja, kod low-cost toga nema već se svaki let gleda kao poseban. Treba i to svakako provjeriti u uvjetima Pegasusa.
   Eto samo kao ideja, procijeni sam da li ti je ovo vrijedno truda. Šteta što nemaš karte Kuvajt-Manila za neke bolje datume koji se daju normalno uklopiti.
   Sretno! 🙂

 2. flyfanatic napisao:

  Dobra varianta.

  Ali šta onda kažete na ovu iz Ljubljane za 159€, i to ne samo do Manile, nego i do Cebu/Tagbilaran…. ( http://www.posvetu.si/blog/potopisi/kratki-a-sladki-filipini-ali-kako-sem-za-160e-prepotoval-24000km/ )

  • Tripolog napisao:

   Lijepo. Jel to tvoje putovanje? To je bila ova ponuda Dubai – Manila za 26€ zar ne?

   Imao si sreće da si uspio ukolopiti error fare do Dubaia baš u trenutku kada je Cebu izdao svoju super akciju. 🙂 Cebu izdaje te akcije prilično često ali nisu već dugo bile ovoliko jeftine. Obje ove ponude su već prilično stare.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *