UPDATE – Istanbul s aerodroma u blizini, povratna karta iz Sarajeva ili Beograda 56€

You may also like...

8 komentara

 1. flyerforever napisao:

  Onda i platite znaći završite kupnju na ovom edreamsu. E to bi baš voljeo videti… :=)

  Ljudi morate sve probati prije što postate …

  Edreams je ebullshit i ništa drugo! Nisam već više godina uspio kupiti na ovom portalu, tu i tamo pokušam…

  • Tripolog napisao:

   Hvala na komentaru flyerforever. Vidim da imate loših iskustava s eDreams-om. Moguće je, čuo sam već nekoliko sličnih. Naravno da korištenje bilo kakvog posrednika povećava rizik, već više puta sam to spominjao ali mislim da je rizik itekako podnošljiv za ove jeftine ili bespalatne karte. Ne bih nikome savjetovao da kupi karte za Australiju preko njih ali za karte tipa 10, 20 ili 50€ se isplati.

   Što se testiranja tiče ovo smo itekako isprobali. Doduše nisam još kupovao karte preko eDreamsa ali sam došao do koraka za unos kartice, još jedino preostaje da kartu i kupim. No zato smo više puta kupovali karte preko Jetcosta, Rumba i Viajara što je ista priča. Trenutno sam u Maroku, zato i kasnim malo sa odgovorom, a tu sam stigao sa kartom kupljenom na Rumbu za 30 centi (!). 🙂 Ja tu ne vidim neki veliki rizik a evo jasno je da stvar funkcionira.

   Naravno, neka svatko procjeni sam želi li se upustiti u ovo ili će platiti više direktno kod prijevoznika. Ja sam već bio u Istanbulu sa ovim kartama, evo sada sam u Maroku, a i ubuduće ću ovo koristiti ako bude bolja cijena.

   Pozdrav iz Feza! 🙂

 2. flyerforever napisao:

  Eeee ja isto bio na putovanju. Baš se vratio iz Hong Konga.
  A da se vratim na edreams.
  Rekao si da je rumbo i viajar ista priča kao i edreams. E dragi prijatelju nije. Preko njih sam kupio desetine karata bez problema a edreams je sasvim druga priča.
  Ne pričam ja tek tako… 🙂 Neću se ovdje hvalisati ali veruj prepotovao sam puno a sad nekoliko godina radim i profi u turizmu/aviokarate.
  Bok

  • Tripolog napisao:

   Dobro došao natrag. 🙂

   Ma vjerujem ja tebi, siguran sam da ne pričaš bezveze, samo bih rekao da je ovo neki problem u kombinaciji eDreams + tvoja kartica…nemam pojma. Jednostavno ne mogu prihvatiti da je svima nemoguće kupiti kartu kod njih, njihov jedini interes je da tu kartu prodaju i za to postoje. Bez prodaje ne bi niti postojali, zar ne. Nestali bi u vrlo kratkom roku. 😉 Kažem, ja osobno još nisam kupovao karte preko njih jer mi nije bilo potrebe ali znam ljude koji jesu.

   Ali slažem sa da sa ovim posrednicima može biti problema, ponajviše ako dođe do promjene ili otkaza leta. I Rumbo i Viajar imaju shity komentare po webu u tom slučaju baš kao i eDreams. Da će komunikacija sa njima ići teško – sigurno, da će se eventualni povrat novca čekati duuugo – vrlo vjerovatno, ali da će otežavati sami sebi prodaju to mi nema baš smisla.

 3. BEHAR napisao:

  Pitanje adminu, na koji način da kupim ove promotivne karte iz Sarajeva za Istanbul preko edreamsa za 57 eura, kad ukucam 15.10.-19.10.2015., izbaci mi 80 eura.Možete li mi pomoći?Hvala!

  • Tripolog napisao:

   Da, nažalost čini se da su malo podigli cijene za letove u 10. mjesecu, cijena je za 20-tak eura viša. U 11. mjesecu je i dalje 56€, može i krajem 10-og npr. 25.10. – 01.11. Ako možete pomjeriti datum polaska provjerite datume krajem 10-og mjeseca.
   No ono što je važno napomenuti, kada odete na Jetcost stranice preko našeg linka morat ćete ponoviti pretragu sa uključenim check-boxom eDreams, na taj način otvorit će vam se novi prozor prozor s eDreams stranicom, ovo je važno jer na taj način ćete moći kupiti karte s Diners karticom. Ne napravite li ovako i idete direktno kroz Jetcost tada će vam ponuditi kao način plaćanja eDreams Mastercard karticu koju sumnjam da imate. Sve ovo je uz screenshoot opisano gore unutar članka. Dakle, na ovaj način dobit ćete eDreams otvoren novi prozor s cijenom 77€ (ne 80€) za vaš datum i s plaćanjem s Dinersom.

   Sretno! 🙂

 4. behar napisao:

  Evo ja sam ponovno pokušao slijedeći vaše naputke i posebno idem preko edreams te mi je izbacio ovaj datum što ste naveli 25.10.-01.11.po cijeni od 57 eura. Samo me zanima, pošto prvi put na takav način u puetm ovog servisa kupujem karte, koliko je siguran taj edreams, da li po uplati dobivam karte i rezervaciju? Vidim da se osobni podaci ispunjavaju na španjolskom pa me malo strah. Da li u ovoj tabeli za podatke treba nešto posebno označiti i tako dalje, Možete li mi u kratkim crtama samo to objasniti. Hvala!

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav Behar,

   EDreams je posrednik u kupovini, imati posrednika uvijek nosi neki rizik. Najvjerovatnije će biti sve u redu no ako dođe do nekih problema tipa otkazan let ili slično sigurno ćete svoj novac teže i sporije dobiti natrag nego da je karta kupljena direktno kod prijevoznika. Sa druge strane karte su jeftinije nego direktno kod prijevoznika a to da li vam je rizik prihvatljiv morat ćete sami procijeniti. Znam da je bilo pritužbi na eDreams no bilo ih je i za sve druge posrednike. Ja osobno nisam još kupovao preko njih ali jesam preko rumbo.es, viajar.com i sličnih španjolskih stranica. Sve je bilo OK ukljućujući i besplatne letove.

   Ovo da je plaćanje s Diners karticom da bi dobili navedenu cijenu vam je jasno? Imate Diners karticu? Sada sam išao provjeriti, na koraku 2 ipak izađe malo veća cijena, digli su na 64,43€. Možete probati i sami, upišite neke bezveze podatke pa provjerite.

   Inače ako ne vjerujete u eDreams na rumbo.es za taj let daje cijenu 73€ za plaćanje s Maestro karticom: http://vuelos.rumbo.es/vg1/search/results.action?idRequest=13043621335

   Direktno kod prijevoznika je, 85,99€ Pegasus: http://www.flypgs.com/en/

   Odluku gdje ćete kupiti morate sami donijeti.

   Sretan put! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *