Pariz 3 noći, kompletan paket, avion, smještaj i transfer za samo 141€ po osobi

Pogled na toranj sa Esplanade du Trocadero
Pogled na toranj sa Esplanade du Trocadero

You may also like...

8 komentara

 1. Moris napisao:

  keep up the good work 😀

 2. Tripologia napisao:

  thanks my friend 😉

 3. SamuraiSx napisao:

  Dobar dan! Da li znate mozda jos nekakvu takvu jeftinu opciju povratnog putovanja za Pariz??
  jer letova Pula-Pariz vise nema.. 🙁

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav. Da, više nema letova za Pariz iz Pule, ova ponuda je stara već godinu i pol dana. Ryanair sada leti samo iz Zadra što se tiče Hrvatske.

   Ali ako vam odgovara Pula vjerovatno vam odgovara i Venecija, npr. mogu se naći letovi već od 10€ po smjeru. Na primjer za datum koji ste pitali na drugom postu, 26.03. let je 12€, ne znam za kada vam treba povratak ali recimo 31.03 ima za 26€, dakle povratno za 38€. Ako kupujete na rumbo.pt stranicama s Diners karticom onda za samo 26€ povratno.

   • SamuraiSx napisao:

    Zahvaljujem puno na odgovoru!! Mnogo mi odgovara i ova verzija sto je povoljna preko Venecije. Samo jos jedno pitanje, posto sam iz Srbije a do Pule sam znala kako doci, medjutim ne znam kakve opcije postoje do Venecije? da li mozete preporuciti nesto?
    Zahvaljujem unapred! 🙂

    • Tripolog napisao:

     Znate da ima Wizzair i iz Beograda za Pariz? Ako je samo zbog toga nema potreba da putujete do Venecije.

     Što se tiče poveznica iz Hrvatske za Venecije informacije možete pronaći u našem članku ovdje Kako do aerodroma u Italiji.

  • Crep napisao:

   Iz Pule leti EasyJet za 15 Eur od 06 mj. 2016 za aerodrom CDG (Paris). Jučer rezervirao let. Povratak Transaviom sa Orly a tri dana kasnije za Veneziu (30 Eur).
   Nešto skuplja je povratna karta za Pulu (treba vidjeti kada je povratak; leti 2 puta tjedno.

   • Tripolog napisao:

    Da, od ove godine EasyJet uvodi direktnu liniju iz Pule u Pariz. Nažalost letovi će biti usko sezonski, samo od kraja 6-og do kraja 8-og mjeseca. Karte se mogu pronaći već od 4€ u odlasku i od 36€ u povratku + 18€ naknade za rezervaiciju. Svejedno to je dobra opcija za put u Pariz, pogotovo što EJ leti na CDG, ne na Beauvais kao Ryanair. Hvala na komentaru Crep. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *