Put oko svijeta, Dubai, Filipini, Australija, Havaji, Los Angeles, New York, Boston i Island za samo 1.161€

You may also like...

5 komentara

 1. amir s napisao:

  Pozdrav. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi mogli reći da li će biti kakvih ponuda za Južnu Ameriku, konkretno, za Boliviju. Cijene karata su jako primamljive i želio bih iskoristiti tu priliku. Bilo kakva informacija bi mi jako mnogo značila. Unaprijed hvala.

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav Amire,

   Odlična ideja! Bolivija je jedna od najfacinantnijih zemalja u kojima sam bio. Baš pripremam putopis iz Bolivije, uskoro ću ga i objaviti. Za sada možeš pročitati onaj iz Argentine i Čilea.

   Trenutno najbolja punuda za Južnu Ameriku je ona American Airlinesa: http://tripologia.com/jeftino-putovati/povezite-tri-kontinenta-sa-polaskom-iz-milana-u-sjevernu-i-juznu-ameriku-vec-od-430e/. Kod nas na stranicama je objavljena kombinacija SAD sa Brazilom za 430€ ali moguće su i kombinacije sa Limom u Peruu za oko 600€ ili sa Santa Cruzom u Boliviji za 668€. Inače akcijske cijene za Boliviju ne pojave se gotovo pa nikada, to nije destinacija za akcije. Najbolje što možeš napraviti je putovati za Peru ili Argentinu pa onda odatle ići u Boliviju, savjetovao bih ti da napraviš takvu kombinaciju.

   Ove cijene koje tu navodim su trenutne i nisu baš sjajne. Predlažem da pričekaš još neko vrijeme ako ne žuriš, prije ili kasnije pojavit će se neka akcija. Iberia zna prilično često ponuditi odlične cijene za Južnu Ameriku, mi smo jesenas karte iz Europe u Argentinu sa povratkom iz Perua platili svega 320€, to je nešto što vrijedi čekati, evo kako je to izgledalo: http://tripologia.com/jeftino-putovati/argentina-bolivija-i-peru-juznoamericka-turneja-po-mjeri-tripologa-avio-karte-iberie-vec-od-395e/.

   Takve akcije čim se pojave sigurno će se naći i na našim stranicama, prati nas i dalje.

   • amir s napisao:

    Razumijem..I hvala na odgovoru. Mene konkretno zanima Bolivija jer mi djevojka zivi tamo..I zelim da je posjetim, a posto nisam u stanju da kupim kartu kod nekih avio kompanija koje redovno lete tamo, zanima me ova opcija sa open jaw kartom jer je jako priustiva. Ja cu naravno cekati i pratiti akcihe Iberie a praticu i vas portal jer je od velike pomoci. Dodao sam vas na fb I g+ i redovno vas pratim. Svaka cast. Nastavite raditi odlican posao kao i do sad. Veliki pozdrav.

    • Tripolog napisao:

     Hvala Amire na pohvalama. Onda ćemo se još bolje potruditi da ti pronađemo nešto povoljno za Boliviju, moramo kad je ljubav u pitanju. 🙂

     • amir s napisao:

      Nema na čemu. Hvala vama na svemu. Ovo mi zaista jako mnogo znači. Veoma ste ljubazni. Svaka čast i puno pozdrava. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *