Ryanair nova akcija, letovi sredinom tjedna već od 9€ po smjeru. Uz pomoć Rumbo stranica povratne karte besplatno!

You may also like...

8 komentara

 1. Ivan Tajm napisao:

  šta je ovo neki redizajn jarana

  • Tripologia napisao:

   Ma da, izbacili su redizajn prije mjesec-dva ali bolje da nisu ništa dirali. Ovaj stalno šteka, louda se do besvjesti, a sad kad sam bio n putovanju trebalo mi je više od sat vremena da napravim check-in preko mobitela, prije mi je trebalo cca 2 minute. Srušilo se sve jedno 100 puta a aplikacija koju imam više ne radi. Ma jebo ih redizajn, što diraju gdje ne treba.

  • Ivan Tajm napisao:

   zadnji put kad sam gledao je bio stari. odem sad na fare finder lose totalno. loadirao par min i onda sam oduastao i zatvorio tab

  • Tripologia napisao:

   Ma nudili su neko vrijeme da prijeđeš na beta verziju, bile su obje verzije paraleno, ja sam odugovlačio koliko se moglo, mislim da sada više nema stare verzije samo ovo novo što ne radi.

  • Ivan Tajm napisao:

   ocito su slabo beta testirali 😀

  • Tripologia napisao:

   Ma amateri. X-( Ako ti ne radi fare finder idi kroz booking, on kako-tako radi, ne vidiš cijeli mjesec već tjedan ali opet pomaže.

 2. JOHN DWAYNE napisao:

  Ajd, sada mi molim kažite, kako možete nonstop kupovati na stranicama Rumbo jer vam lijepo piše da je moguće samo jednom u 3 mjeseca!!??

  Ja ne mogu, pa sam probao sa više IP-ja i slićno…

  • Tripolog napisao:

   Piše da je moguća jedna kupovina u 3 mjeseca no to nije tako. Ja sam kupovao puuuno više od jedne kupovine u 3 mjeseca kao i mnogi drugi ljudi. U biti samo rijetkima se do sada dogodilo da im blokiraju kartice, obično samo onima koji su kupili već na desetine karata u kratkom roku.

   Koji Rumbo koristiš .pt ili .es? Jel to Diners ili Maestro kartica? Ako je Maestro od koje banke je?

   Ne znam zašto ne možeš, moguće je više razloga, najčešće brisanje cookie-a, private browsing ili promjena browsera riješi problem. Probaj nešto od ovoga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *