SUPER CIJENA! London, povratne karte iz Osijeka 16€, iz Pule 20€, iz Zadra 23€

You may also like...

18 komentara

 1. Zrinka Trusić napisao:

  Katarina Ivišić

 2. Cowboy napisao:

  Ma ne radi više sa Dinersom!!!

  Je li ste vi tripologi kupili neku kartu sa DC u poslednjih 14 dana?

  • Tripolog napisao:

   A ne znam, možda nešto nije jučer radilo, žalilo se već nekoliko ljudi. Probaj ponovo danas. Nismo mi kupovali u zadnje vrijeme.

 3. Mia Horvat napisao:

  mi kupili upravo, al nas povratna karta (uz popust kod od 15€ ) nakraju ispala 74eur :v

  • Tripologia napisao:

   Uživajte u Londonu! 🙂 To idete u nekom periodu kada su skuplje karte? Zašto niste iskoristili kod za 17€ popusta, nije neka razlika ali zašto da ne.

  • Mia Horvat napisao:

   idemo od 2-5.10..ni nama nije jasno zasto je toliko ispalo, al ajde nije ni to puno 🙂 hvala 🙂

  • Tripologia napisao:

   Jedna ili dvije karte? Oprostite što pitam ali sada me ovo zanima. Za te datume jedino iz Osijeka lete, Ryanair daje cijenu 57€, rumbo.pt 44€, nakon unosa koda -15€ daje 29€ ili s kodom -17€ izađe 27€ povratna. Ne znam kako vas je toliko izašlo, možda jedino ako ste plaćali nekom drugom karticom, naime rumbo.pt se trenutno isplati jedino za plaćanje s Dinersom i to smo naveli više puta.

  • Tripologia napisao:

   A dobro, sad što je tu je. Nemojte zaboraviti napraviti online check-in, to je važno, možete ga napraviti najviše 7 dana prije polaska. Ako želite itineri na engleskom možete ga dobiti promjenom emaila na Ryanair stranicama kako je opisano ovdje: http://tripologia.com/europa/kako-da-ostvarite-velike-popuste-i-putujete-gotovo-pa-besplatno-korak-po-korak-do-avio-karte-vec-za-2e/ Ovo nije obavezno ali je moguće.
   Sretan put! 🙂

  • Mia Horvat napisao:

   da, sve smo ovako, samo sto smo automatski uzimali 2 povratne..znaci 44eur x2= 88eur… 88 -15eur popusta=74eur..jer mislili smo kao nece kod raditi ako 2x isti..znaci trebali smo svako posebno pa da 2puta kod iskoristimo? :v

  • Tripologia napisao:

   Aha, sada mi je jasno, znači dvije karte. 🙂 A dobro, nije tako strašno. Da, mogli ste kupiti jednu po jednu kartu i iskoristiti kod od 17€, spustili bi tako cijene još malo ali dobro je i ovako.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *