SUPER CIJENA! Poljska, povratne karte iz Zadra ili Pule u Varšavu za manje od 15€

You may also like...

11 komentara

 1. Slavenko Elez napisao:

  Odlicna ideja. Mogao bi otici da zivis u Poljskoj par godina. Za pocetak ih malo ucis engleskii spanski pa kad nestane para opet u hi-tech. Ima koka, ima skijanja, nije daleko ni do mora (avionom). Sta velis?

  • Tripologia napisao:

   hm, nisam o tome razmišljao na taj način. Ali hvala na prijedlogu.

  • Slavenko Elez napisao:

   To bilo namjenjeno mom drugu koji je lajkovao stranicu ali ideja nije losa. Inace, moj drug je svjetski putnik, savremeni nomad, avanturista i boem… Imao sam jednu drugaricu, amerikanku, koja je otisla na mjesec dana u Poljsku, ostala dvije godine, preselila se u Indoneziju i nakon par godina vratila u Ameriku sa muzem indijcom. E, svasta.

  • Tripologia napisao:

   Aha, a onda dobro. 🙂

 2. Petra napisao:

  Meni kod nikako ne radi 🙁

  • Tripolog napisao:

   Kako ne radi? U čemu je problem? Ja sam evo sada opet isprobao, rade oba koda i -17€ i -15€. Jučer nisu radili, jedino ako si probala jučer, danas su produžili kodove do 30.09.2015.

   A gdje ti točno zapne? Dođeš li uopće na rumbo.pt stranicu gdje unosiš kod ili zapneš odmah na beruby-ju?

   Jesi li pratila sve korake opisane u članku ovdje? Dakle prvo klikneš http://pt.beruby.com/rumbo/cupoes pa onda Utilizar cupão, tada ti mora otvoriti pop-up, nakon još jednog klika na Utilizar cupão otvorit će rumbo.pt u novom prozoru. Tek u tom prozoru radiš pretragu koju želiš. Ako ti ne otvori pop-up na beruby-ju onda ti je vjerovatno uključen neki AdBlocker ili ga koči antivirus. Probaj u drugom browseru ili čak na drugom kompu. Ako je nešto drugo problem pojasni ovdje pa da vidimo što se može napraviti.

   • Petra napisao:

    Prvo odem na beruby kako je opisano.. Tamo mi se nude samo kuponi od 10€ i 15€. Stisnem sve kako treba, kuponi se kopiraju, automatski me spoji s rumbo.pt i onda kad tamo zalijepim kupon mi kažu da ne vrijedi.

   • Petra napisao:

    Jučer sam pokušavala (2.9.)

    • Tripolog napisao:

     Da, na beruby nude kupone od 10€ i 15€ no onaj od 17€ koji smo objavili i dalje radi bez obzira što ga nema na beruby-ju: 5413113174632537

     Ne znam u čemu je problem kod tebe. Meni svi kodovi rade i dalje, sada sam opet testirao u 2 browsera. Jedino što ti mogu predložiti je da probaš ponovo u nekom drugom browseru ili očisti cookie pa probaj ponovo u browseru koji si koristila i do sada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *