Wizzair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in

You may also like...

8 komentara

 1. Petra Kontić napisao:

  Nije na odmet napomenuti ni kako Wizzair 19.5. (+/-2 dana, kako koje godine) slavi rodjendan i redovito stavi neku akciju. Pretprosle godine se na taj dan mogla kupit jedna karta, a druga je bila besplatna. Tom sam prilikom dvije povratne karte za Lisabon platila 1100kn. 🙂

 2. Mirsad Sejmenovic napisao:

  Hvala na tripologiji veoma podobno pojašnjeno,
  jedino što fali su problemi registracije koji se nigdje ne spominju.
  Pr. kada se zaboravi lozinka nemoguće je nači način da se traži nova lozinka da bi kartu rezervisao na kraju moram odustati od leta i registracije zbog jednog nedostatka ili upute koja fali na stranici. Ovo nije dobro.

  • Tripolog napisao:

   Članak je napisan u dobroj volji i ponuđen laicima i početnicima potpuno besplatno da lakše dođu do svoje karte. Međutim nije moguće napisati sve niti pokriti sve moguće scenarije koji bi se evenatualno mogli nekome dogoditi. Izgubljena lozinka svakako ne spada među uobičajene probleme koje treba pokriti, tim više je postupak dolaska do nove lozinke sam po sebi jasan i prirodan.

   Na vrhu svake Wizzair stranice, gore u lijevom kutu vidjet ćete box “myWizz”, ako kliknete na “LOGIN” zatražit će vas vašu email adresu i lozinku, no ispod toga imate link “Forgot your password?”. Ako kliknete na link zatražit će vašu email adresu i na nju će vam poslati novu lozinku. Stvar je prilično jednostavna i sama po sebi jasna, sigurno nije bilo razloga za kritiku a još manje za odustajanje od kupnje zbog zaboravjene lozinke. 😉

   Sretno u novom pokušaju!

   • Mirsad Sejmenovic napisao:

    Hvala na odgovoru, mada ipak sam mišljenja da to treba biti jednostavniji put jer mnogi sigurno neznaju isto kao što ni ja nisam znao da se to nalazi u boksu myWizz
    ali dobro bitno je da je problem rješen.
    Ja imam drugo pitanje , naime pokušao sam da potvrdim ili prijavim let za sina jer sam za njega rezervisao, u padajučem meniju godina rođenja je ponuđena samo do 2003 g. moj sin je 2004 godište .
    Kako sad to riješiti ?
    Lp

    • Tripolog napisao:

     Ako sam dobro shvatio vi želite da vaš sin putuje sam? Ako je tako to nije moguće, piše u Wizzair uvjetima sljedeće:
     “Children under 14 can only fly if they are accompanied by an adult who is at least 16 years old who will take full responsibility for the child. ”
     Dakle iz tog razloga vam je ponuđeno godište samo do 2003. Ako putujete zajedno sa njim i istovremeno kupujete karte ne bi trebalo biti problema sa godinama.

 3. Mirsad Sejmenovic napisao:

  Postovani, moj sin treba da putuje sa majkoma ona je već ranije rezervisala kartu pa smo se naknadno odlučili da i sin ide sa majkom tako da ce on biti u pratnji svoje mame.
  Medutim sad je problem da se potvrdi ili prijavi let jer je ponuđeno samo do 2003 g.
  Molim za pomoč u riješenju nastalog problema.

  • Tripolog napisao:

   Nemam iskustva u putovanju sa djecom no išao sam malo istražiti što se može napraviti i čini se da je jedina opcija za dodati dijete na već postojeću rezervaciju poziv u njihovu službu za korisnike. Broj ćete naći na njihovim stranicama ovdje. U padajućem izborniku odaberite zemlju iz koje zovete i dobit ćete broj i cijenu poziva po minuta. Šteta da niste rezervaciju napravili istovremeno, ovako čini se da nema jednostavnijeg načina. Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *