DOPUNJENO – Error fare, najjeftinije karte za Australiju i Novi zeland, povratna već za nevjerovatnih 382€

You may also like...

2 komentara

 1. ivana napisao:

  Dobar dan,

  Negdje na forumima sam procitala da se mogu Vama obratiti vezano za najpovoljniju cijenu avio karte do Australije, pa bih Vas molila ako mozete samo da odgovorite mi na ovaj mail.

  Moj polazak bi bio iz Sarajeva u datumima cca 17,18 decembar 2014, a povratak iz Pertha u datumima cca 10,11 januar 2015. Naravno, ukoliko znacajno smanjuje cijenu i drugi datumi dolaze u obzir, ali ovi su mi najbolji radi posla.

  Da li mozete mi provjeriti neku najpovoljniju cijenu (nema veze uopste koliko se putuje, kolike su pauze, koliko je medjusletanja itd – samo cijena jedini kriterij ) i da li kupujem preko vas ili kako to ide?

  Unaprijed zahvalna,
  IVana

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav Ivana,

   Ova ponuda preko Brazilaca nažalost je davno istekla, objavljena je davno, još prije pola godine.
   Ono što trenutno možeš pronaći nije ni izbliza toliko atraktivno. pogotovo za tvoje datume oko nove godine, u tom periodu nikada nema nekih akcija. Trenutno najbolje što sam uspio pronaći za otprilike tvoje periode je iz Dublina npr. 24.12. – 16.01. za 806€, ili Sarajevu lakše dostupnog Istanbula 17.12. – 09.01. za 941€. Evo direktni linkovi:

   Dublin >> Perth >> Dublin 806€ (24.12. – 16.01.): http://goo.gl/6apgkr
   Istanbul >> Perth >> Istanbul 941€ (17.12. – 09.01.): http://goo.gl/IY1Fgp

   Ovo koristi kao neke smjernice, a točne datume i mjesto polaska sama unesi koji ti najviše odgovaraju. Za nešto više cijene od navedenih možeš, na primjer, krenuti i iz Venecije. Polasci iz Zagreba, Sarajeva ili Beograda se ne mogu pronaći ispod 1.400€ za te periode.

   Ako si spremna pomaknuti polazak iza praznične špice, na npr. 2. ili 3.mjesec možeš već bolje proći i nadati se nekoj akciji.

   Kod nas ne možeš kupiti karte, mi smo samo blog koji voli pronalaziti i predlagati jeftina putovanja drugima. Karte ćeš morati kupiti preko nekog od booking sustava, na primjer na budgetairu čije linkove sam ti postao gore ili direktno kod prijevoznika. Mada, kad boljem razmislim, mogli bi početi i mi prodavati kad vidim koliko upita ima. 🙂

   Nadam se da će ti ovo biti od pomoći. Sretan put!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *