UPDATE – Rumbo.pt kod za 15€ popusta na sve avio karte

You may also like...

6 komentara

 1. flyerforever napisao:

  još jednom pitam vas na tripoligiji i ostale, koji su htjeli kupiti preko bravofly,rumbo,viajar,etc. – jel neko sa svojom karticom i uspeo finalizirati kupnju??
  znaći ne prije godinu dana, ne prije mjesec dana (!!) – nego u 8. ili 9. mjesecu i sa kojom karticom?

  ja sam u proteklih nekoliko godina kupio puno karata na ovim stranicama, a sad mi više od 3 tedna ili mjesec dana ne radi nijedna kartica!
  probao sam sa svima što ji imam (a imam ih puno 🙂 ); diners, amex, visa debit, visa credit, mc credit, prepaid mc, visa entropay, maestro… , in NIŠTA!!!

  pisao sam jedno 4 ili 5 maila za njihov customer service zbog čega iznenada ne radi nijeda kartica ali za sad bez odgovora.

  imate vi na tripologiji ili neko drugi kakvo objašnjenje

  • Tripolog napisao:

   Možda je problem upravo u tome što si kupio puno karata. Možda imaju limit, na Diners su znali imati limit jedne kupnje mjesečno, na eDreams samo jedne u 3 mjeseca, netko je ovdje spominjao i da rumbo.es ima ograničenje jedne kupnje u 30 dana. Nažalost zvaničnih informacija nema pa se to jedino može zaključiti iz prakse. Ne znam kakve karte pokušavaš kupiti no imam potvrdu da besplatne na rumbo.pt + Diners više ne prolaze.

   Ja osobno nisam kupovao ništa kod njih više od mjesec dana tako da ti ne mogu ovo potvrditi iz osobnog iskustva no znam ljude koji su kupovali, pa i više od jedne karte, pa i prije 10-tak dana. Bilo je i ovdje povratnih informacija, i pozitivnih ali i negativnih, nisi jedini koji ima problema s kupnjom. E sad u čemu je problem tko će ga znati. Probaj posuditi od nekoga tko još nije kupovao karticu pa probaj s njom. Ne znam što drugo.

   Sretno! 🙂

 2. Monika napisao:

  Zašto pišete da kod vrijedi kada sam pokušala jedno deset puta i svaki put neki error daje. Varate ljude i može vas biti sram, fuj!

  • Tripolog napisao:

   Draga Monika,

   kod itekako radi, i jučer je radio i ovaj tren radi i sutra će raditi. Mogli ste se lijepo obratiti, rado bih vam pomogao riješiti problem kao i mnogima do sada, ovako vam mogu samo reći pročitajte ono što već piše u članku i probajte drugi browser ili private browsing. Ja ovaj blog radim iz zadovoljstva, nemam ja ništa od ovih kodova i stvarno ne vidim na kome mjestu ste pronašli bilo kakvu prevaru. Kako god sretno vam bilo.

 3. Igor Kajtaz napisao:

  i tako već 8 dana. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *