Tokyo prvi dio, Nihon de kangei!

Senso-ji Temple u sumrak, najstariji i jedan od najposjećenijih hramova u Tokiu
Senso-ji Temple u sumrak, najstariji i jedan od najposjećenijih hramova u Tokiu

You may also like...

3 komentara

 1. HBW napisao:

  Baš gledam neku HTV emisiju o Japanu, malo su pretjerali kad su rekli da vožnja podzemnom košta 5 Kn, najjeftinija vožnja u Tokiju je 160 JPY što je nekih 9-10 Kn. Čak ni u ostatku Japana nije značajno jeftinije, sjećam se Hiroshime gdje je cijena karte za tramvaj bila 150 JPY.

  Druga stvar za koju nisam baš siguran da je istinita u cijelosti – da je u tokijskoj podzemnoh besplatni internet, to ću svakako provjeriti jer sam na ljeto tamo – u tokijskoj podzemnoj između ostalog : )

  • Tripolog napisao:

   Ne znam da li pričamo o istoj emisji ali i ja sam danas vidio jednu i baš komentirao sa ljepšom polovicom koliko su deziformacija rekli. Jedna je ova koju ti spominješ, druga je kad kažu da nije istina da u Tokiu osoblje gura ljude u vlak, kažu to je mit. Ali mi smo to vidili svojim očima. U vrijeme špice osoblje fakat gura ljude na vratima koji imaju problema sa ulaskom u pun vlak, jer vlak mora krenuti na vrijeme. Ne znam jesi li i ti imao prilike vidjeti to. Sad mi je žao što se nisam malo zadržao na stanici i slikao to, scena je odlična.

 2. HBW napisao:

  Malo kasno odgovaram ali.. nisam gledao cijelu emisiju tako da je moguće da je u toj istoj bilo i to sa guranjem putnika u vlak podzemne. Nisam vidio u živo no ima dosta ‘dokaza’ na Youtubeu, stvarno postoje ti ugurivači. To je karakteristično samo za jutarnje gužve, možda i prije osam sati. Nismo nikad baš tako rano išli podzemnom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *