Kina, povratne karte Etihada iz Beograda u Peking za samo 257€

Peking - Badaling Great Wall
Peking - Badaling Great Wall

Etihad i Alitalia trenutno nude odlične cijene za svoje letove iz Beograda u Peking. Vrijednost više je da su po akcijskim cijenama mogući i letovi tijekom božićnih praznika što je svakako ponuda vrijedna pažnje jer su u to doba godine nerijetko cijene letova i dvostruko više. Povratna karta iz Beograda u Peking može biti vaša za odličnih 257€. Ponuda vrijedi za letove u 11. i 12. mjesecu 2016.

Prijevoznici su Etihad i Alitalia.

Ponuda je dostupna za letove u 11. i 12. mjesecu 2016. uključujući i vrijeme božićnih praznika.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.it stranicama.

Više informacija o Pekingu možete pronaći u našem putopisu ovdje.

Beograd >> Peking >> Beograd

Beograd >> Peking >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

  1. Nikola Andric napisao:

    Marko Max Capljic sve je to lepo, ali koji cu ja k. u Pekingu :))))))

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *