Kružno putovanje u Portugal! Porto + Madeira + Lisabon s polaskom iz Milana za samo 69€ ukupno

Danas imamo prijedlog za one koji žele jeftino putovanje u tople kraje tijekom naše najveće zime. Provedite dio zime na egzotičnom i toplom mjestu. Danas vam predlažemo kružno putovanje u Portugal! U centru naše pažnje je Madeira, udaljeni portugalski otoci u Atlantskom Oceanu. Prije toga posjetit ćemo prelijepi i živi grad Porto, nakon Madeire zadržat ćemo se u glavnom gradu Lisabonu. Ukupna cijena cijelog putovanja iznosi samo 69€ po osobi. Informacije kako najlakše i najjeftinije doći do Malpensa aerodroma u Milanu pronaći ćete na kraju ovog članka.

Naše putovanje započinjemo 29.01.2017. u Milanu (aerodrom Malpensa) direktnim letom Ryanaira u Porto. U Portu ostajemo sljedeća dva dana, 31.01.2017. letimo letom Esyjeta u Funchal na Madeira otocima. Na Maediri ostajemo 7 dana te se vraćamo na kopno također letom Easyjeta, ovaj puta u Lisabon gdje ostjemo sljedeća 2 dana te se na kraju vraćamo natrag u Milano.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedenih.

  • Milano (Malpensa) >> Porto 16€ po osobi, Ryanair
  • Porto >> Funchal (Madeira) >> Lisabon >> Milano (Malpensa) 106€ za dvije osobe, 53€ po osobi, Easyjet
Ukupno: 69€ po osobi

Cijene Ryanair leta uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. U cijenu za Easyjet letove uključena je ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karata su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair i Easyjet stranicama.

Još nešto jeftinije možete proći na Rumbo stranicama. Za najbolje cijene avio karte Ryanaira potražite na rumbo.pt stranicama uz plaćanje s Diners karticom a karte Easyjeta potražite na rumbo.es stranicama uz plaćanje s Maestro karticom. Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Milano (Malpensa) >> Porto, Ryanair

Milano (Malpensa) >> Porto, Ryanair

Porto >> Funchal (Madeira) >> Lisabon >> Milano (Malpensa), Easyjet

Porto >> Funchal (Madeira) >> Lisabon >> Milano (Malpensa), Easyjet

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

3 komentara

  1. Valentina Vaky Cestanovic Sonja Jasić

  2. <3 eh godisnji odmori.. zasto ne traju cele godine?
    Ovo je predivna, sjajna kombinacija..

  3. Petra Bičanić napisao:

    Leona Ona, konačno Porto 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *