UPDATE – Zanzibar, povratne karte Turkish Airlinesa iz Beograda za samo 362€, uključujući i božićno-novogodišnje praznike

UPDATE – Objavljeno 13.10.2016.

Planirate li neko daleko putovanje u vrijeme božićno-novogodišnjih praznika ovo je odlična ponuda. Povratni letovi Turkish Airlinesa iz Beograda na Zanzibar sada osim što su još malo jeftiniji nego pri inicijalnoj objavi mogu se kupiti čak i u praznično vrijeme po cijeni od samo 362€. Odlična ponuda s obzirom da je ovo najskuplje vrijeme za putovanje u tijeku cijele godine i gotovo pa je nemoguće otputovati igdje po povoljnoj cijeni.

Moguće je putovanje u nekoliko termina koji obuhvaćaju božićne praznike, na primjer polazak 12. ili 14.12.2016. s povratkom 27. ili 29.12.2016. Želite li provesti i Novu godinu na Zanzibaru povratak je moguć 01.01.2017. no mali problem je što je polazak u 6:25 ujutro što vjerujem da mnogima neće biti lako nakon novogodišnje noći. 🙂

Ne želite li putovati u vrijeme praznika ponuda i dalje vrijedi za određene letove sve do kraja 3. mjeseca 2017.

Beograd >> Zanzibar >> Beograd

Beograd >> Zanzibar >> Beograd


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 07.10.2015.

Uživajte u toplim krajevima ove zime, posjetite Tanzaniju i Zanzibar! Turkish Airlines trenutno nudi vrlo povoljne avio karte svojih letova iz Beograda na Zanzibar, povratna karta može biti vaša za samo 368€.

Prijevoznik je Turkish Airlines.

Ponuda je dostupna za letove od 1. do 3. mjeseca 2017.

Karte najjeftinije možete pronaći na stranicama www.kayak.es.

Beograd >> Zanzibar >> Beograd

Beograd >> Zanzibar >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *