Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in

You may also like...

21 komentar

 1. Miljenka Krsticevic nauči više

 2. Vlado Zubec napisao:

  Mirela Kipa Ex Šojić

 3. Duška Banić napisao:

  Od kada to Ryan air dozvoljava unošenje manje torbice, šoping vrećice, uz ručni prtljag od 10kg??

 4. Ako uzmemo opciju (uz nadoplatu naravno) dodatne prtljage, a kod ryan air-a je online checking, gdje predajemo tu prtljagu?

 5. Melita napisao:

  Za bebu od god dana (sjedi meni u krilu) naplacuju 20€, e sad dalismijemo 3 rucne prtljage ako placamo za 2 odrasle osobe +beba, i kako ide za kolica? Kao dodatna prtljaga?

  • Tripolog napisao:

   Nemam osobnih iskustava no odgovore sam pronašao na Ryanair stranicama. Kažu da smijete besplatno ponijeti 2 konada dječje opreme npr. kolica, nosiljku, auto sjedalo…ta oprema ne smije prelaziti 20 kg. Pošto vam dijete sjedi u krilu nema pravo na ručnu prtljagu no kažu da dozvoljavaju još jednu torbu do 5 kg za bebu uz vašu ručnu prtljagu. Više detalja pronaći ćete na Ryanair stranicama ovdje.

 6. Luda napisao:

  Molim pomoć! Napravila sam online check in i tek onda primijetila da mi je u putovnici navedena adresa prethodnog prebivališta te da sam u prezimenu umjesto ć napisala c. Hoću li moći koristiti kartu tj. putovati?

 7. tanja napisao:

  pozdrav da li netko zna kod promjene imena putnika da li je naknada 110 eura za oba smjera jer je karta povratna ili trebam platit 220eura za povratnu kartu za promjenu imena putnika. hvala!!

  • Tripolog napisao:

   Ryanair nema povratne karte, oni na to gledaju kao na dvije jednosmjerne. Dakle 110€ bi bila naknada po smjeru što se u pravilu nikada ne isplati, vjerovatno vam je nova karta jeftinija.

 8. Tanja napisao:

  Kako upisujemo ime ili prezime ukoliko su tu slova šđčć?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *