DANAS NOVI POKUŠAJ – Qatar Airways Treasure hunt. Ulovite gotovo besplatno putovanje na neku od top svjetskih destinacija!

UPDATE – Objavljeno 05.09.2016.

Svima koji ste nas pratili u petak poznato je kako se završio prvi pokušaj Qatar Airways Treasure hunta. Ukratko zbog prevelike navale na web stranice Qatar Airwaysa server se srušio i bilo je nemoguće napraviti bilo kakvu pretragu. Nadamo se da je Qatar Airways u međuvremenu riješio problem sa serverima jer za danas je najavljena nova akcija. Budite spremni danas 05.09.2016. od 12 do 13 h i krenite u potragu za besplatnim kartama na neke od svjetskih top destinacija.

Možda postoji mogućnost da se povećaju šanse za pronalaženje golden ticketa ukoliko se udružimo i podijelimo područja potrage prema datumima i destinacijama. Ukoliko imate želju učestvovati u grupnoj potrazi ili imate ideju kako da povećamo šanse za pronalaženjem golden ticketa objavite komentar ovdje ili na našim Facebook stranicama.

Molimo sve koji uspiju pronaći golden ticket da to PODIJELE S NAMA iz dva razloga. Prvi je da olakšate drugima potragu a drugi je da se pohvalite i izazovete našu zavist. 😀

Dakle da ponovimo. Danas 05.09.2016. od 12 do 13 h tražimo sljedeće:

 • Singapur 3. i 5. mjesec 2017.
 • Sejšeli 2. mjesec 2017.
 • Boston 5. mjesec 2017.
 • Colombo 11. mjesec 2016. i 1. i 2. mjesec 2017.
 • Krabi 3. mjesec 2017.
 • Male 11. mjesec 2016. i 3., 4. i 5. mjesec 2017.
 • Adelaide 4. mjesec 2017.

Budite spremni, točno u podne dvoboj počinje na Qatar Airways stranicama. U svakom slučaju sretno svima! 🙂

Treasure-hunt-update-Croatia


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 02.09.2016.

Pravi ljubitelji jeftinih putovanja i lovci na super dealove danas će doći na svoje. Qatar Airways ima zanimljivu nagradnu akciju pod nazvom Tresure hunt ili po naški Lov na blago. Vaš zadatak je da otkrijete sakrivenu destinaciju za koju ponuda vrijedi te da ulovite i datume za koje će biti aktivna, ukoliko uspijete u zadatku dobit ćete gotovo pa besplatno putovanje. Budite spremni, danas 02.09.2016. od 12 do 13h. Ukoliko budete dovoljno brzi i sretni dobit ćete gotovo pa besplatno putovanje, morat ćete platiti samo takse koje obično nisu u iznosu većem od nekoliko desetaka eura.

 

Postupak je sljedeći:

Korak 1.
Pogledajte video u kojem ćete dobiti trag koje destinacije su u igri. Popis je vrlo lijep, Singapur, Sejšeli, SAD, Šri Lanka, Tajland, Maldivi i Australija.

Da vam olakšam, popis je sljedeći:

 • Singapur
 • Sejšeli
 • Boston
 • Colombo
 • Krabi
 • Male
 • Adelaide

 

Korak 2.
U trenutko kada je zemlja u kojoj živite na rasporedu krenite u potragu. Za Hrvatsku to će biti danas 02.09.2016. od 12 do 13 h. Zapamtite, imate samo jedan sat za potragu!

Treasure-hunt

 

Korak 3.
Bacite se u potragu, karta je skrivena za neku od navedenih destinacija i za neki od skrivenih datuma. Zlatne karte se nalaze negdje u rasponu od 15.09.2016. do 30.06.2017.

 

Korak 4.
Jednom kada pronađete skrivenu kartu nastavite normalno s bookingom do kraja. Nakon toga pakirajte stvari i krenite na još jedno sjajno putovanje, ovaj puta gotovo pa besplatno.

 

Više informacija o svemu pronaći ćete na Qatar Airways stranicama ovdje. Sa istog mjesta krenite i u potragu!

Sretno! 🙂

You may also like...

103 komentara

 1. Igor Kajtaz napisao:

  Putovanje je za 1 ili 2 osobe?

 2. Igor Kajtaz napisao:

  BTW, mogu li građani RH tražiti kartu iz Italije sat kasnije? 😀

 3. Marija Djokovic napisao:

  Milos Urosevic 🙂

 4. Igor Kajtaz napisao:

  Tripologia, frende gdje si? Odaberem Zagreb i tražim svaku od ovih destinacija? to sam skužio. U 14 sec videa koji si stavio piše Krabi Mar 2017. Znači li to da je karta u tom periodu ili može biti u bilo kojem periodu od 30.09.-30.06.?

  • Tripologia napisao:

   Igor Kajtaz pozdrav frende. 🙂 Ne znam ni ja sve precizno ali mislim da je ovo prvo. Svi uvjeti su na Qatar Airways linku koji sam postao u članku. Dakle općeniti period letova je 30.09.-30.06. ali za Krabi vjerovatno samo Mar 2017. Ukoliko Krabi uopće bude ponuđen. 😉 I potraga počinje u podne, sada je još prerano. Pokušaj. Sretno! 🙂

 5. Pozdrav, da li je moguce iz Bosne traziti 🙂 ?

 6. Leo Bartolec napisao:

  koliko vidim takse za Boston su cca 2500 kuna, nije to bas gotovo besplatno putovanje :/

  • Tripologia napisao:

   Leo Bartolec možda nije aerodromska taksa u pitanju već neki porez. Prije dva dana su za povratnu iz Tokia u Pisu naplaćivali 60€ i to je bilo sve. Očekujem da će i sada biti nešto slično. Ako bude 2500 onda stvarno nije neki deal.

 7. Ivan Tajm napisao:

  sajt im je u blokadi

 8. Moris napisao:

  malo su precijenili mogućnosti svoje stranice….

 9. Igor Kajtaz napisao:

  Loading, loading…

 10. Lana Lijić napisao:

  dal se itko uspio ulogirat

 11. Lana Lijić napisao:

  koja im aje ovo shema

 12. Ivan Tajm napisao:

  0 bodova još uvijek 😀

 13. Patrik Sirotic napisao:

  404…error loading…

 14. Lana Lijić napisao:

  Jel itko uspio da mu se ista od datuma otvori ?

 15. Igor Kajtaz napisao:

  urušilo se sve.

 16. hunter napisao:

  koja smejurija! servers went down u minut do 12. tika-taka, tika-taka. Bolje mi da se drzimo promili hunt-a

 17. Tripologia napisao:

  Što li rade ovakve akcije ako im site ne može podnijeti. I dalje ništa…404…valjda će nam onda produžiti.

 18. Jel neko uspio? Ja nisam mogao otvoriti stranicu, sve blokiralo…

 19. Marko Markich napisao:

  koje smece..stranica im je srusena

 20. Lana Lijić napisao:

  Da li ikome otvara cijene

 21. Tripologia napisao:

  Qatar Airways web je konačno u potpunosti proradio. Ne znam koliko ima smisla no moguće je da zbog poznate situacije u protekla 3 sata akcija i dalje traje. Pokušajte. Ukoliko netko nešto pronađe podijelite to s nama. 🙂

 22. Tripologia napisao:

  Ne znam da li je netko pronašao nešto u Hrvatskoj no evo kažu da su uspjevali u Poljskoj. Nije besplatno ali je super cijena, Varšava-Singapur povratna 549 PLN što je oko 125€.

  • Lana Lijić napisao:

   Uzasno im je sporo radila stranica rusila se errori – katastrofa jedna – i mnogi nisu uspjeli platiti jer se rusio server – ja sma prosla cijeli colombo i nigdje nisam nasla golden ticket a kao bio je na datume 15-22 – cudna mi je cijela ova prica – ipak su errori pouzdanija metoda jeftinih karata

 23. Lana Lijić napisao:

  Opet samo vrti !

 24. Lana Lijić napisao:

  iMA LI NETKO DATUM – NEMA NISTA POD SINGAPURM

 25. Anahit Tomas napisao:

  izgleda da im je pala stranica

 26. Ivan Tajm napisao:

  ja isto proucio singapur, al ki traga. svako toliko error

 27. Tripologia napisao:

  Radilo je u podne, bacio sam oko na brzinu na Adelaide, ništa. Sada opet sve po starom: System Error. Please try again later. If the problem persists please contact your Travel Support Desk. (4000 – 0). Ali na trenutke opet radi.

 28. Maja Toccaceli napisao:

  Meni je radilo bez problema 12:40-13:00. Bas me zanimalo ako ce nesto iskocit pa sam procesljala Sejsele 02/17 i Maldive 11/16 i nis.

 29. El El Lute napisao:

  Jeftina arapska navlakuša! Za sbe mislim da sam dosta vješt i brz u pretraživanju, ali ništa. Opet, kao i u petak problemi. Zadnjih dvadesetak minuta akcije je bilo moguće pretraživati, ali nisam uočio ništa povoljno za Singapur, Krabi i Colombo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *