Kako iz Hrvatske u Francusku za 7€?! Povratno iz Splita u Marseille ili Toulouse te iz Dubrovnika u Strasbourg za 7€

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo nudi odlične cijene svojih letova. Avio karte su dostupne već za 8,75€ po smjeru. Sada ćemo vam u nekoliko primjera pokazati kako izvući maksimum iz Volotea ponude i jeftino putovati sa fokusom na polaske iz Hrvatske.

Volotea iz Hrvatske održava direktne letove iz Dubrovnika i Splita u Francusku (Bordeaux, Marseille, Strasbourg, Nantes i Toulouse) te u Italiju (Venecija). Ovdje vam donosimo najniže moguće cijene za letove iz Splita u Marseille i Toulouse te iz Dubrovnika u Strasbourg, povratne karte mogu biti vaše za samo 7€. Datume i cijene za svoje putovanje lako možete provjeriti na Volotea stranicama u mjesečnom pregledu ovdje.

Napomena: cijene iz ovoga članka možete dobiti uz preduvjet da se registrirate u Volotea Share and Win program. Sve informacije o Volotea Share and Win programu pronaći ćete u nastavku ovog članka.

U nastavku donosimo primjere letova iz Hrvatske po cijeni od 7€ povratno ukoliko iskoristite 10€ popusta za članove programa Volotea Share and Win. Svojih 10€ kredita moći ćete iskoristiti na stranici za plaćanje tijekom kupovine avio karte na Volotea stranicama.

discount

 • Split >> Marseille >> Split 7€
 • Split >> Toulouse >> Split 7€
 • Dubrovnik >> Strasbourg >> Dubrovnik 7€

Osim ovih destinacija postoje i druge Volotea linije sa polascima iz Hrvatske po nešto višim cijenama. Volotea letove iz Splita ili Dubrovnika pogledajte u mapama u nastavku.

Iz-Splita

Iz-Dubrovnika

Nakon što ste odabrali upotrebu Volotea Share and Win kredita tijekom bookinga jasno ćete vidjeti dio cijene koji plaćate s vaučerom kao i onaj dio koji morate doplatiti s karticom.

Split >> Marseille >> Split

Split >> Marseille >> Split

Split >> Toulouse >> Split

Split >> Toulouse >> Split

Dubrovnik >> Strasbourg >> Dubrovnik

Dubrovnik >> Strasbourg >> Dubrovnik

 

Volotea uvjeti:

 • Akcija vrijedi za odabrane letove do 10. mjeseca 2017..
 • U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.
 • Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.
 • Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.
 • Karte su dostupne u ograničenim količinama, stoga požurite.

 

Volotea Share and Win program

Već smo pisali o Voletea Share and Win programu, sve o tome kako doći do kredita i po kojim uvjetima možete pročitati u našem članku ovdje. Ukratko sve što trebate napraviti je registrirati se na njihove stranice putem ovog linka i kredit u iznosu 10€ je već vaš. Kredit od 10€ možete odmah iskoristiti za kupovinu bilo koje karte na Volotea stranicama koja nije s promotivnom cijenom. To znači da kredit nećete moći koristiti za akcijske cijene od 5€ ali možete za druge avio karte koje nisu u promotivnoj prodaji.

Za registraciju u Volotea program Share and win potrebna vam je samo email adresa i lozinka, nije potreban broj vaše debitne/kreditne kartice ili nešto slično.

Uvjeti Share and win programa:

 • Kredit od 10€ ćete dobiti nakon registracije na Volotea stranice
 • Kredit možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte po redovnim cijenama (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Dodatnih 10€ kredita dobit ćete za svakog prijatelja kojeg pozovete a nakon što on kupi svoju prvu kartu
 • Svaki prijatelj kojeg pozovete također će dobiti 10€ kredita koje može iskoristiti odmah za kupovinu svoje karte (ne vrijedi za akcijske avio karte)
 • Ako je karta jeftinija od iznosa skupljenog kredita naplatit će vam se samo iznos potreban za kartu, ostatak ostaje za sljedeću upotrebu
 • Ako je karta skuplja od iznosa skupljenog kredita razliku možete nadoplatiti s vašom debitnom/kreditnom karticom
 • Kredit na vašem računu će trajati godinu dana

Nakon što se učlanite kredit možete iskoristiti odmah za prvo putovanje (ukoliko nije u pitanju promotivna cijena). Kredit možete upotrijebiti na zadnjem koraku bookinga, na payment stranici, trebate samo odabrati opciju Use my credit.

Sve informacije o Volotea Share and Win programu pronaći ćete u našem članku Volotea 10€ popusta na bilo koju avio kartu.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

8 komentara

 1. Andrea Babić napisao:

  Martina Stolica Joško Jurković

 2. MARINA napisao:

  Volotea is the bad company in the world. To much time cancelled my fly, and newer back money and no alloved change to fly with flex plan.

 3. MARINA napisao:

  Ljudi, izbjegavajte Volotea ako ikako možete. Prošlu godinu su otkazivali letove a da ljude nisu obavijestili o tome kako ne bi mijenjali let iako su imali flex kartu. Osobno su mi dužni 350 eura, jer su mi u travnju otkazali let, rekli su da novac nije moguće vratiti. Lažljivi su i neprofesionalni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *