Manchester direktno iz Zagreba, povratna avio karta za samo 44€

Posjetite Veliku Britaniju ovog proljeća i ljeta po super cijeni. Britanska low-cost avio kompanija Monarch nudi odlične cijene svojih letova iz Zagreba u Manchester. Karte po cijeni od 69€ za povratnu kartu možete kupiti direktno na Monarch stranicama no značajan popust ostvarit ćete ako karte kupite na rumbo.es stranicama s Maestro karticom, karta u tom slučaju je vaša za samo 44€.

Urbano područje Manchestera je drugo po veličini u Velikoj Britaniji a sam grad je treći po posjećenosti u zemlji. Grad je to bogate povijesti i zanimljive arhitekture, jedan je najbogatijih gradova u zemlji a ljubitelji sporta cijenit će ga zbog jednog od najtrofejnijih nogometnih klubova u Europi – Manchester Uniteda. Nalazi se povoljnom položaju za obilazak zemlje, London je udaljen 260 km a Liverpool samo 50 km. Želite li krenuti još dalje u obilazak brojne low-cost avio i autobusne kompanije imaju veze iz Manchestera diljem Velike Britanije i Irske.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Direktno na Monarch stranicama:

  • Zagreb >> Manchester >> Zagreb 69€

Monarch povezuje Zagreb i Manchester letovima dva puta tjedno, ponedjeljkom i subotom. Letovi kreću od 29.04.2017.

Neki od mogućih polazaka po navedenoj ili sličnoj cijeni: 06.05., 13.05., 12.06., 17.06… Povratak: 06.05., 08.05., 15.05., 20.05., 22.05., 05.06., 12.06., 19.06., 01.07., 03.07…

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 56 x 40 x 25 cm i težine do 10 kg. Također možete ponijeti i dva komada prtljage ukoliko njihove ukupne dimenzije ne prelaze već spomenutih 56 x 40 x 25 cm.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći na Monarch stranicama gdje imate pregled letova i cijena za cijeli mjesec.

Karte možete kupiti direktno na Monarch stranicama ili još jeftinije s Maestro karticom na rumbo.es stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Zagreb >> Manchester >> Zagreb, na rumbo.es stranicama

Zagreb >> Manchester >> Zagreb, na rumbo.es stranicama

Zagreb >> Manchester >> Zagreb, na Monarch stranicama

Zagreb >> Manchester >> Zagreb, na Monarch stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

11 komentara

  1. Leo Bartolec napisao:

    Antonija Radovanac

  2. Moris napisao:

    Mladenka da ne bi bilo nisi javio 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *