SAD, prekooceanski letovi po low-cost cijeni, iz Barcelone u Boston za 144€ (uz Avios milje 85€), iz Splita za 244€ (uz Avios milje 160€)

Na proljeće ove godine već smo vam predstavili novog low-cost prekooceanskog avio prijevoznika Level. Prošli mjesec predlagili smo vam Level letove na Karibe. Sada su ponovo su aktivni sa svojim super jeftinim letovima, ovaj puta u SAD, pa je red da vas podsjetimo na njih.

Level je novokreirana tvrtka međunarodne zrakoplovne tvrtke IAG čime postaje peta glavna zrakoplovna marka uz Aer Lingus, British Airways, Iberiu i Vueling. Sjedište tvrtke nalazi se u Barceloni. Level leti sa dva potpuno nova zrakoplova tipa Airbus A330 opremljena s 293 mjesta u ekonomskoj i 21 u premium klasi. Avioni su upravljani od strane Iberia pilota i kabinskog osoblje.

Danas vam predlažemo putovanje u SAD. Polasci su iz Barcelone a cijena povratne karte direktno u Boston na Level stranicama je 169€. Ukoliko ste slučajno već letjeli Iberiom ili British Airwaysom i imate nešto Avios milja na svome računu cijenu možete spustiti na simboličnih 85€ za povratnu kartu. Nemate li milje na Momondo stranicama kartu možete dobiti za 144€.

Na Momondo stranicama:

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Momondo stranicama

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Momondo stranicama

 

Na Level stranicama:

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Level stranicama

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Level stranicama

 

Na Iberia stranicama:

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Iberia stranicama

Barcelona >> Boston >> Barcelona, na Iberia stranicama

 

NAPOMENA: Level je klasični low-cost prijevoznik. U cijenu karte uključena je samo ručna prtljaga dimenzija 56 x 45 x 25cm. Ako vam je potrebna checked prtljaga, obrok ili internet tijekom leta to ćete morati doplatiti.

Ponuda je dostupna za određene letove tijekom 4., 9. i 10. mjeseca 2018.

Karte možete kupiti direktno na Level, Iberia ili na Momondo stranicama.

 

Kako do Barcelone?

Do Barcelone najjeftinije možete doći letovima letovima Vuelinga iz Hrvatske (Split, Zagreb, Zadar i Dubrovnik), Ryanaira iz Venecije, Bologne ili Budimpešte te Wizzaira iz Budimpešte.

Na primjer za gore navedeni let Barcelona – Boston 04. – 18.04.2018. možete uzeti let Vuelinga iz Splita za Barcelonu 03. – 21.04.2018. za 100€. U konačnici tako biste dobili kombinaciju iz Split u Boston uz bonus posjetu Barceloni za odličnih 244€ ukupno. Imate li dovoljno Aviosa na računu cijelo putovanje iz Splita u Boston je vaše za samo 160€ + 19.730 Avios milja.

Split >> Barcelona >> Split

Split >> Barcelona >> Split

Popusti za let iz Splita u Bercelonu uz Aviose

Popusti za let iz Splita u Bercelonu uz Aviose

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *