Rusija, Moskva + Novosibirsk, povratne kombinacije iz Minhena za samo 194€, iz Zagreba 302€

Danas predlažemo još jednu prilično neuobičajenu destinaciju za putovanje, samo za one željne putovanja van utabanih turističkih staza. U centru pažnje je ponuda ruskog avio prijevoznika UTair Aviation, njihovu povratnu kartu iz Moskve u Novosibirsk možete dobiti za samo 125€.

Prije toga moramo doći do Moskve. Imamo dva prijedloga za to. Prvi je avio karta ruskog low-cost prijevoznika Pobeda za direktan let iz Minhena (Memmingen) u Moskvu, cijene su odlične, u odlasku se može pronaći let za samo 20€, u povratku za i dalje pristojnih 49€, dakle povratno ukupno 69€. Drugi prijedlog je kombinacija iz Zagreba preko Zuricha u Moskvu i s povratkom preko Beča. Prijevoznici su Croatia Airlines, Swiss Air i Austrian Airlines a cijena cijele kombinacije je pristojnih 177€.

Moscow-720

Napominjemo da je u cijenu ruskih avio kompanija, kako UTair Aviationa tako i Pobede uključena samo ručna prtljaga. Želite li check-in prtljagu to ćete morati doplatiti.

Kombinacija iz Minhena:

Ukupno: 194€

Kombinacija iz Zagreba:

Ukupno: 302€

Prijevoznici do moskve su ruska low-cost kompanija Pobeda iz Minhena ili kombinacija Croatia Airlinesa, Swiss Air i Austrian Airlinesa iz Zagreba. Prijevoznik iz Moskve u Novosibirsk je ruska avio kompanija UTair Aviation.

Ponuda je dostupna za letove do kraja 4. mjeseca 2017.

U cijenu Pobede je uključena ručna prtljaga standardnih dimenzija do 10 kg težine. U cijenu UTair Aviationa je uključena ručna prtljaga 55 x 40 x 20 cm    težine do samo 5 kg.

Karte Pobede najjeftinije možete kupiti direktno na stranicama Pobede. Karte za ostale prijevoze potražite na www.momondo.com stranicama.

 

Kombinacija iz Minhena:

Minhen (Memmingen) >> Moskva >> Minhen (Memmingen)

Minhen (Memmingen) >> Moskva >> Minhen (Memmingen)

Moskva >> Novosibirsk >> Moskva

Moskva >> Novosibirsk >> Moskva

 

Kombinacija iz Zagreba:

Zagreb >> Moskva >> Zagreb

Zagreb >> Moskva >> Zagreb

Moskva >> Novosibirsk >> Moskva

Moskva >> Novosibirsk >> Moskva

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *