Proljeće na Islandu, kružno putovanje iz Splita u Reykjavik za samo 84€

Svi žele posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana. Nažalost kada se dođe do cijena karata većina odustane. Danas imamo prijedlog kako ovakvo putovanje jeftino ostvariti i to u dobrom terminu, tijekom proljeća.

Iceland-flag-720Za putovanje ćemo iskoristiti Easyjet letove. Složili smo kružno putovanje s polaskom iz Splita preko Londona na Island i s povratkom preko Ženeve opet u Split. Kompletno putovanje s 4 leta platit ćete svega 168€ odnosno 84€ ukupno po osobi putujete li u dvoje! Putujete li sami ista kombinacija karata je vaša za 85€. Odlična cijena za put na Island, zar ne?! Ukoliko vas interesira nastavite čitati do kraja.

IslandU našem prijedlogu polazak je iz Splita 15.05. letom Easyjeta, prva destinacija je London. U Londonu ćete morati prespavati, layover je 17:50 h, dovoljno da obiđete malo ovaj grad. Putovanje nastavljamo sljedeći dan 16.05. ranojutarnjim letom također Easyjeta iz Londona u Reykjavik. Na Islandu ćemo uživati sljedećih 7 dana, dovoljno za vidjeti dio onoga što Island nudi, možda i za cijeli krug oko otoka. S Islanda letimo u Ženevu 23.05. opet s Easyjetom. U Ženevi ćemo ostati samo jednu noć, layover je 7:35 h, stižemo kasno navečer i odlazimo rano ujutro što zanči da možete noć provesti i na aerodromu, nije potrebno uzimati hotel ukoliko ste spremni na ovakvo noćenje. Povratak u Split je ranojutarnjim letom Easyjeta 24.05.2017.

Osim navedenih datuma mogući su i neki drugi termini po istim ili sličnim cijenama. Na primjer za polazak možete odabrati i 12.05. ako želite duži boravak na Islandu ili 17.05 ako želite kraći. Raspoloživih kombinacija u druge periode ima još, provjerite cijene za datume koji vas interesiraju.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 20€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene. U ovom slučaju cijena za dvije ili jednu osobu je gotovo pa identična jer je ostala još samo jedna karta iz Splita u ondon po najnižoj cijeni.

Direktno na Easyjet stranicama:

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split, 2 osobe

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split, 2 osobe

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split, 1 osoba

Split >> London >> Reykjavik >> Ženeva >> Split, 1 osoba

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

63 komentara

 1. Lana Ribarić napisao:

  Domagoj Rozankovic a Island uz Japan, meni najdraza destinacija. Dosta traze radnika za pomoc na farmama i dobro placaju na workawayu.

 2. Mia Šoškić napisao:

  Marijana Bonetta

 3. Antonia Radić napisao:

  Mario Projic mislin stvarno

 4. Maja Begić napisao:

  Andrea Primorac

 5. Lucija što školska godina ne traje do 5.mj da možemo ići..

 6. Josip Muravec napisao:

  Jagoda Vegar Muravec

 7. Leona Lukšić Tavra evo ovo :*

 8. Tamara Zeba napisao:

  Sanja MaLi Grzinic

 9. Nika Alujević napisao:

  Gordan Kačić !!!

 10. Anđela Butler napisao:

  Ilić Ana Goran Gox Umrlić Karlo Carin Gospon MA Bojana Žižić bareeem netko nek me vodi

 11. Sanda Dragicevic Martincic gle 🙂

 12. Tea Crnica napisao:

  Arna, vodis me

 13. Anđela Mišić napisao:

  Miljan, eto sad znas

 14. Toni Veraha napisao:

  Ivana Meter Ante Kozina

 15. Ivana Zoza napisao:

  Mateo Jurčić

 16. Valerija Kadić napisao:

  Martina Škalec 😀

 17. Filip Sostaric napisao:

  Danko, Tihana, ozbiljna preporuka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *