Skandinavsko – Baltička turneja, kružno putovanje iz Tuzle u Švedsku i Litvu za samo 53€, produženo na Latviju i Estoniju ukupno 83€

Danas vam predlažemo jedno lijepo kružno putovanje u Skandinaviju i na Baltik. Putuje se krajem 1. i početkom 2. mjeseca u ukupnom trajanju od 12 dana (može i kraće ako želite) tako da je ovaj prijedlog za one koji vole zimu i ne smeta im toplije se obući i održavati temperaturu kuhanim vinom. 🙂

Polazak je iz Tuzle, u našem primjeru 30.01.2018. letom Wizzaira iz Tuzle u Gothenburg, dakle prvi dio putovanja je Skandinavija, preciznije Švedska.

Nakon 2 dana u Gothenburgu, 01.02. krećemo u prvu baltičku zemlju – Litvu. Još jedan Wizzair let vodi nas iz Gothenburga u Vilnius. Prema programu u Litvi ostajemo tjedan dana što će mnogima biti previše tako tu predlažemo i ekstenziju na još dvije baltičke zemlje i još dva glavna grada – Rigu i Talin.

Ukoliko se odlučite na ovu opciju predlažemo prvi bus iz Vilniusa u Rigu 03.02., prijevoznik je Lux Express. U Latviji ostajemo dva dana a 05.02. krećemo prema glavnom gradu EstonijeTalinu, također busom Lux Express. Dva dana kasnije, 07.02. krećemo noćnim busom iz Talina natrag u Vilnius gdje ćemo provesti još jedan dan.

Popodne 08.02. letimo Wizzairom natrag u Skandinaviju, ovaj puta u glavni Švedski grad Stockholm gdje ćemo ostati sljedeća 3 dana. Putovanje završavamo opet Wizzairom 11.02. letom iz Stockholma natrag u Tuzlu.

Ako vam se ovakvo putovanje čini zanimljivim (meni svakako da 🙂 ) dobro je znati da je ukupna cijena kružne ture samo 53€, sa ekstenzijom na Latviju i Estoniju još 30€ više odnosno 83€ ukupno. Sretan put! Detalji slijede.

Wizzair letovi:

Ukupno: 53€

Tuzla >> Gothenburg

Tuzla >> Gothenburg

Gothenburg >> Vilnius

Gothenburg >> Vilnius

Vilnius >> Stockholm

Vilnius >> Stockholm

Stockholm >> Tuzla

Stockholm >> Tuzla

 

Opcija busom u Latviju i Estoniju:

Ukupno: 30€

Vilnius >> Riga

Vilnius >> Riga

Riga >> Talin

Riga >> Talin

Talin >> Vilnius

Talin >> Vilnius

 

Ukupno cijelo kružno putovanje:
Tuzla >> Gothenburg >> Vilnius Riga >> Talin >> Vilnius >> Stockholm >> Tuzla 83€

 

Prijevoznik je Wizz Air i Lux Express.

Povoljne cijene možete pronaći za letove tijekom 1. i 2. mjeseca 2018.

Wizzair za sve letove nakon 29.10.2017. dozvoljava ručnu prtljagu većih dimenzija. Od tada ćete moći besplatno ponijeti ručnu prtljagu do dimenzija 55 x 40 x 23 cm umjesto dosadašnjih 42 x 32 x 25 cm.

Karte možete kupiti direktno na Wizzair stranicama, odnosno na Lux Express stranicama.

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Wizzair stranicama pronaći ćete u našem članku: Wizzair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

  1. Vedran Rozic napisao:

    Gotheburg je engleska rijec a vi biste morali koristiti original Goteborg ako nema hrvatske izvedenice.

  2. Minja Andrić napisao:

    Joško Džidić $ Andrijana Katic

  3. Filip Petrovic napisao:

    Hoce li se ikad namestiti sa mojim odmorom neka ponuda… 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *