ERROR FARE! SAD iz Skandinavije, Washington 106€, New York 154€, San Francisco ili Los Angeles 171€

U tijeku je veliki error fare skandinavskog SAS-a u suradnji sa United Airlines-om za letove iz Skandinavije u SAD. Ovdje vam donosimo nekoliko cijena no računajte da ponuda vrijedi i za brojne druge letove iz Osla, Stockholma ili Kopenhagena. Letovi po odličnim cijenama su mogući kako na istočnu tako i na zapadnu obalu.

Ovdje vam donosimo prijedloge letove u nekoliko gradova, Washington, New York, San Francisco i Los Angeles no moguće je da letovi po sličnim cijenama postoje i u druge američke gradove. Ponude koje ovdje objavljujemo su aktivne u trenutku objave ali pošto je u pitanju error fare cijene se vrlo brzo mijenjaju i nestaju. Ukoliko ponuda sa našeg linka više ne vrijedi pokušajte sreću sa nekim drugim datumima ili drugim destinacijama. Sve nove datume i destinacije koje pronađemo probat ćemo dodati u ovaj članak. Ako vi pronađete nešto novo molimo vas da nam javite. Sretno u potrazi! 🙂

NAPOMENA: Ovdje je u pitanju veliki error fare, postoji mogućnost da avio kompanija otkaže karte i vrati vam novac, stoga nemojte neko vrijeme poduzimati nikakve dodatne korake kao što je na primjer rezervacija smještaja ili kupovina dodatnih avio karata.

Prijevoznici su SAS i United Airlines.

Ponuda je dostupna za pojedine letove od 2. do 5.mjeseca 2018. godine.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Oslo >> Washington >> Oslo

Oslo >> Washington >> Oslo

Stockholm >> New York >> Stockholm

Stockholm >> New York >> Stockholm

Kopenhagen >> New York >> Kopenhagen

Kopenhagen >> New York >> Kopenhagen

Stockholm >> San Francisco >> Stockholm

Stockholm >> San Francisco >> Stockholm

Stockholm >> Los Angeles >> Stockholm

Stockholm >> Los Angeles >> Stockholm

Kopenhagen >> Los Angeles >> Kopenhagen

Kopenhagen >> Los Angeles >> Kopenhagen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

  • Tripologia napisao:

   Putovanje sa greškom u obračunu cijene. Najčešće se radi o ljudskoj greški i najčešće su u pitanju izostavljene takse. Takve karte su znatno jeftinije od realne cijene.

  • Hvala, do sad nisam imala iskustva sa tom vrstom karata

  • Tripologia napisao:

   Pojavljuju se takve cijene povremeno. Najbitnije je odmah kupiti kartu jer će grešku vrlo brzo ispraviti. Isto tako postoji mogućnost da avio kompanija otkaže karte i vrati novac tako da se sa ovim kartama ne rade daljnji planovi neko vrijeme. Ako sve prođe ok što u većini slučajeva i bude onda je jeftino putovanje zagarantirano. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *