Portugal, kružno putovanje iz Osijeka u Porto za samo 56€ po osobi + bonus posjeta Baselu

Porto
Porto

Za danas imamo prijedlog putovanja iz Osijeka u uvijek poželjan Portugal. Kombinacija se sastoji od letova low-cost avio kompanija Wizzair i Easyjet a ukupna cijena iznosi samo 56€ po osobi povratno.

Za prvi dio putovanja koristit ćemo Wizzair let iz Osijeka u Basel, također će i povratak biti iz Basela u Osijek, cijena povratne karte iznosi 218 kn (oko 29€). Drugi dio putovanja iz Basela u Porto i natrag u Basel odradit će Easyjet, cijena povratne karte iznosi 27€ po osobi a na bazi dvije osobe. U odlasku za Porto biti će potrebno noćenje u Baselu što će vam pružiti priliku da barem na kratko obiđete i ovaj grad. U povratku noćenje nije potrebno, presjedanje možete napraviti u istom danu.

U našem primjeru putovanje je u trajanju od 10 dana. Osim Porta predlažemo da posjetite i obližnje gradove Guimarães i Bragu. Također možete se zaputiti i do Lisabona jeftinim i čestim vlakovima i letom Ryanaira. Ovo je samo primjer kombinacije, boravak lako možete skratiti ili produžiti, također moguće je produžiti i boravak u Baselu. Letova po ovom ili sličnim cijenama ima dovoljno tijekom 1, i 2. mjeseca 2018.

Direktno na Wizzair stranicama (cijene su po osobi):

Osijek >> Basel >> Osijek

Osijek >> Basel >> Osijek

 

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

Basel >> Porto >> Basel

Basel >> Porto >> Basel

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 10€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Ukupno: Osijek >> Basel >> Porto >> Basel >> Osijek 56€

Prijevoznici su low-cost avio kompanije Wizzair i Easyjet.

Wizzair za sve letove nakon 29.10.2017. dozvoljava ručnu prtljagu većih dimenzija. Od tada ćete moći besplatno ponijeti ručnu prtljagu do dimenzija 55 x 40 x 23 cm umjesto dosadašnjih 42 x 32 x 25 cm.

U cijenu za Easyjet letove uključena je ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm i bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Wizzair i Easyjet stranicama.

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Wizzair stranicama pronaći ćete u našem članku: Wizzair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

13 komentara

 1. Ivana Bičvić napisao:

  Diana Mutter strava

 2. Nessie Rajiceva napisao:

  Dajana Milanović evo ti prilike 🙂

 3. Irena Bjelobrk napisao:

  Ana Japec- Porto pa do Lisabona rentanom Microm

 4. Ivana Lovrić napisao:

  Tomislav Lovrić

 5. Anica Kajtaz napisao:

  Može još jedan obilazak .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *