Pravac Karibi! Trinidad i Tobago ili Barbados, povratne karte iz Frankfurta za 440€, iz Zagreba za 550€

You may also like...

6 komentara

 1. Irena Jelic napisao:

  Ne bih preporucila niti jednu od ovih destinacija. Plaze su lijepe kao bilo gdje drugdje na Karbima, ali je osobna sigurnost vrlo niska, skupo je i hrana je nejestiva.

  • Tripologia napisao:

   Hvala za info Irena Jelic. Šta je sigurnost stvarno vrlo niska? Meni je još odmalena želja otići u Trinidad i Tobago, još kada sam kao klinac listao atlase on mi je ostao u sjećanju. 🙂 A ovo jedna od vrlo rijetkih akcija za te otoke.

  • Irena Jelic napisao:

   Na žalost, zaista je tako. To su zemlje s vrlo visokim postotkom silovanja i napada na turiste, iako su otoci. Meni nikako nije bilo jasno kako se to može događati kad je populacija mala i svi se znaju i žive od turizma, ali, na žalost, tako je. Trinidad opasniji od Barbadosa.

  • Tripologia napisao:

   Jel kao Dominikanska Republika npr.? Sve OK ako si odvojen od svijeta u nekom resortu ali nije preporučljivo sam istraživati otok.

  • Irena Jelic napisao:

   Da, recimo. S time da su plaže javne, nema privatnih plaža čak ni od hotela. Nema niti resorta kao u Dominikani. Barem mi nismo vidjeli. U Hiltonu čekaš sat vremena na check-in, za doručak se ne servira voće svježe niti sokovi samo kobasice, špek, krumpiri i sl junk, hrana je općenito mješavina britanske-indijske i afričke (jako masna, puno začina…), usluga je jako loša, ne pomažu ti oko prtljage nego stoje sa strane i čavrljaju, a što se šetnji tiče hodati možeš po par ulica, po noći nikako. Boca vode je 6 dolara u supermarketu. Frendovi su imali drugačije iskustvo godinu poslije jer su rentali kućicu u malom mjestu (na Barbadosu) uz pomoć rodbine koja tamo živi. Kako god, nakon svega što sam vidjela, ja bih se uvijek odlučila za Meksiko (Yucatan).

  • Tripologia napisao:

   Hvala za info. Prijateljica bi išla kod svoje prijateljice koja na Trinidad i Tobagu živi i radi. Prenijet ću joj tvoje dojmove mada će njoj vjerovatno biti puno bolje i lakše kada ima insider-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *