Kuba, Varadero + Havana, open-jaw kombinacije iz Minhena 469€, iz Ljubljane 519€, iz Zagreba 599€

Kuba je još uvijek jedna od najpoželjnijih destinacija naših putnika u toplije, tropske krajeve. Nažalost avio karte za Kubu nikada nisu jeftine koliko znaju biti za neke druge karipske destinacije. Trenutno Condor nudi vrlo povoljne open-jaw karte za Kubu, za vas izdvajamo polaske iz Minhena, Ljubljane i Zagreba.

U pitanju su open-jaw kombinacije s odlaskom u Varadero i s povratkom iz Havane što je idealna kombinacija za obilazak Kube. Varadero i Havanu lako povežete jednim od brojnih autobusa s cijenom već od 10 CUC. Ukoliko ipak želite obične povratne karte možete i njih kupiti ali računajte na više cijene. Spomenuta open-jaw kombinacija s polaskom iz Minhena može biti vaša za samo 469€, iz Ljubljane za 519€ ili iz Zagreba za i dalje povoljnih 599€.

Letovi iz Minhena su direktni. Letovi iz Ljubljane i Zagreba imaju po jedno presjedanje u Frankfurtu u odlasku za Varadero i u Minhenu u povratku iz Havane.

 • Minhen > Varadero — Havana >> Minhen 469€
 • Ljubljana  >> Varadero — Havana >> Ljubljana 519€
 • Zagreb >> Varadero — Havana >> Zagreb 599€

Prijevoznik je avio kompanija Condor.

Ponuda je dostupna za pojedine letove s polaskom tijekom 5. i 6. mjeseca 2016.

Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do 27.04.2016.

U cijenu je uključena check-in prtljaga do 20 kg + ručna prtljaga do 6 kg + obrok.

Karte možete kupiti direktno na Condor stranicama.

Da biste mogli obaviti open-jaw pretragu na Condor stranici kliknite na glavnoj formi link Nearby airports / Flights from and to different airports.

Forma

 

Minhen > Varadero -- Havana >> Minhen

Minhen > Varadero — Havana >> Minhen

 

Ljubljana >> Varadero -- Havana >> Ljubljana

Ljubljana >> Varadero — Havana >> Ljubljana

 

Zagreb >> Varadero -- Havana >> Zagreb

Zagreb >> Varadero — Havana >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

 1. Nenad Medelić napisao:

  Ima li Cuba u srpnju?

  • Tripologia napisao:

   Ima ali nešto skuplje, npr. iz Zagreba za Varadero najjeftinije 07.07. za 390€ ili 30.06. za 320€. Gore na vrhu rezultata pretrage ima link “Lowest Fare Finder”, tu možeš vidjeti cijene za cijeli mjesec tako da možeš i sam lako provjeriti što te zanima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *