ISTEKLO – Ryanair vaučer 10€, mogući besplatni letovi direkno na Ryanair sranicama

UPDATE – Objavljeno 11.11.2015.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo svima koji su uspjeli kupiti karte! 😀


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 05.11.2015.

Ryanair se prije dva dana javno pohvalio s porastom prihoda za 14% na ukupno 4,04 milijarde eura i porast broja putnika za 13%. Istovremeno dobit kompanije je porasla za impresivnih 37% na ukupno 1,09 milijardi eura, ponajviše zahvaljujući povećanoj potražnji letova, jakoj funti i uštedama na niskim cijenama goriva. Pošto se Michael O’Leary dobro opario ove godine odlučio je mali komad kolača podijeliti i sa sitnom rajom. 🙂

Uz već snižene, promotivne cijene letova u trenutnoj akciji pri čemu možete kupiti karte po smjeru i za manje od 10€ imamo još jedan prijedlog za uštedu. Iskoristite li priliku karte možete dobiti potpuno besplatno i to direktno na Ryanair stranicama.

Već smo vas obavijestili o novim Ryanair stranicama, više o tome možete pročitati ovdje. Sada se možete registrirati na tim stranicama i kao nagradu za registraciju dobit ćete vaučer na 10€. Iskoristite li vaučer na najeftinijim kartama vaš let dobit ćete potpuno besplatno.

Uvjeti

  • Vaučer možete dobiti registracijom na Ryanair beta stranicama
  • Morate unijeti sve osobne podatke i dokumente s kojima ćete putovati
  • Morate unijeti broj kartice s kojom ćete plaćati
  • Morate popuniti svoje putničke preferencije
  • Vaučer možete iskoristiti za let po želji, prilikom bookinga odaberite opciju SIGNUP. Ne iskoristite li cijeli iznos preostali dio prenijeti će se u novi vaučer.

 

Korak po korak upute:

1. Idite na Ryanair beta stranice, u gornjem desnom kutu kliknite myRyanair i odaberite opciju “Create an account”. Nakon prijave potvrdite registraciju klikom na link koji će vam doći putem emaila

Korak 1

Korak 1

 

2. Unesite osobne podatke, pratite sve korake i unesite podatke dokumenta s kojim putujete (putovnica ili osobna iskaznica)

Korak 2

Korak 2

 

3. Nakon uspješnog unosa osobnih podataka pojavit će vam se sljedeća stranica. U Payments dijelu unesite broj kartice s kojom namjeravate ubuduće kupovati (ovo možete kasnije izmjeniti)

Korak 3

Korak 3

 

4. Ispunite kratku anketu o osobnim putničkim preferencijama

Korak 4

Korak 4

 

5. Ukoliko ste uspješno obavili sve korake dobit ćete vaučer u vrijednosti 10€

Korak 5

Korak 5

 

6. Vaučer možete iskoristiti odmah za kupovinu. U drop down listi “myRaynair Rewards” odaberite opciju SIGNUP i cijena će vam biti umanjena do iznosa 0,01€. Preostali iznos dobit ćete u novom vaučeru.

Korak 6

Korak 6

 

Napomena: Nove Ryanair stranica još su uvijek u beta izvedbi, mogući su povremeni problemi u funkcioniranju. Svi uneseni podaci olakšat će vam naknade kupovine na Ryanair stranicama.

P.S. Osobno nisam isprobao ali vjerujem da bi se moglo uzeti više vaučera ukoliko se više puta registrirate s različitim karticama, vrijedi probati.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *