Megabus od sada i u Italiji, autobusne karte iz Venecije u Rim, Milano, Napoli…za samo 1€, cijeli krug po Italiji 7 gradova za samo 7,5€ ukupno

Već dugo očekivano, od prošlog tjedna najavljivano, a od danas konačno stvarnost – Megabus je stigao i u Italiju. Već više puta smo ovdje predstavljali britansku low-cost autobusnu kompaniju Megabus i njihove više nego odlične akcije u kojima ste mogli kupiti karte za samo 1€. Od sada ćemo takve akcije imati i u našem susjedstvu.

Megabus je kompanija osnovana 2003. u Velikoj Britaniji a na tržište su prvi izbacili ponudu karata po cijeni 1£ ili 1€. Danas povezuju najvažnije gradove kako u Velikoj Britaniji tako i u Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj a od danas i u Italiji.

Autobusom je moguće busom putovati kroz Europu takoreći besplatno. Megabus svoju 1€ akciju ponavlja svake godine u određenim periodima, a sada je prilika da i vi dođete do karata za svoje putovanje po Italiji. Megabus inače izbacuje jako mali broj ovih mjesta po 1€ i karte se jako brzo rasprodaju te ih je potrebno kupiti dosta vremena unaprijed no za nove linije u Italiji promotivnih karata ime dovoljno za gotovo sve dane tijekom ljeta. Požurite!

U Italiji Megabus povezuje sljedeće gradove: Bolonju, Firencu, Genovu, La Speziu, Milano, Napoli, Padovu, Pisu, Rim, Sienu, Torino, Veneciju i Veronu.

Ovdje kao primjer izdvajamo neke zanimljive rute sa polaskom iz nama najbliže Venecije.

Venecija >> Rim >> Venecija   2€
Venecija >> Milano >> Venecija   2€
Venecija >> Napoli >> Venecija   2€

Na navedene cijene treba još dodati 0,5 € po rezervaciji za trošak obrade.

Prijevoznik je Britanska low cost bus kompanija Megabus.

Karte možete kupiti direktno na talijanskim stranicama kompanije Megabus.

Želite li više od obične povratne karte od A do B evo jodnog prijedloga za jedno lijepo kružno putovanje po cijeloj Italiji. Nazvat ćemo ga Giro d’Italia (originalno!) a posjetit ćemo Veneciju, Firencu, Napoli, Rim, Pisu, Genovu, Milano i vratiti se natrag u Veneciju za ubitačno jeftinih 7,5€ ukupno! 🙂

Venecija >> Firenca >> Napoli >> Rim >> Pisa >> Genova >> Milano >> Venecija   7,5€

Giro-di-Italia-mapa

Kako do Venecije: do Venecije lako stignete vlakom iz Trsta za oko 10€ po smjeru, karte možete kupiti online na stranicama www.trenitalia.com ili direkno na automatima na kolodvoru. Vlakovi prometuju svakih sat vremena ili češće. Sve o kupovini karte na Trenitalia stranicama pročitajte u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove.
Iz Zagreba u Trst možete svakodnevnim autobusom Croatiabus-a po cijeni 140 kn u jednom smjeru ili 224 kn povratna karta.
Još jedna opcija je direkni kombi iz Zagreba do Venecije sa slovenskim prijevoznikom GoOpti. Cijena je od 25-30€ po smjeru.

Venecija >> Rim >> Venecija

Venecija >> Rim >> Venecija

Venecija >> Milano >> Venecija

Venecija >> Milano >> Venecija

Venecija >> Napoli >> Venecija

Venecija >> Napoli >> Venecija

Giro-di-Italia

 

You may also like...

4 komentara

  1. Antonia Žamić napisao:

    super!!! hvala puno na informaciji! Izlet u Firenzu bukiran 🙂

  2. vesna napisao:

    Kako naj brze stici od venecije do bolonje a da nije preskupo?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *