Politika privatnosti i uvjeti korištenja

Politika privatnosti

Tripologia vrlo ozbiljno shvaća privatnost vaših osobnih podataka. Vaša privatnost nam je važna stoga vam pružamo ovu obavijest o podacima koje prikupljamo i načinima na koje ih koristimo.

Ako koristite ovu stranicu to znači da pristajete da se podaci o vama prikupljaju i koriste u skladu s ovom politikom privatnosti i da ste suglasni s njenim obvezujućim karakterom.

 

Koje podatke prikupljamo

Prijavom na naš newsletter, upitom preko kontakt forme ili komentarom na naš članak zatražit ćemo vaše ime i email adresu kako bismo bili u mogućnosti komunicirati s vama. Bez ovih podataka nećemo biti u mogućnosti poslati vam newsletter niti odgovoriti na vaš upit.

Informacije se također prikupljaju i onda kada ih vi aktivno ne dostavite tj. pomoću različitih tehnologija i metoda kao što su IP adresa ili kolačići (cookies). Na ovaj način ne prikupljaju se, niti se čuvaju osobni podaci.

 

Korištenje podataka

Prikupljene informacije koristimo kako bismo osigurali da sadržaj stranice bude prikazan na najučinkovitiji način i za vas i za vaše računalo i da prilagodimo stranicu vašim potrebama. Vaše podatke nećemo davati, preprodavati, niti ih koristiti za marketing trećih osoba.

Vašu email adresu i ime koristit ćemo samo za komunikaciju s vama i nikad ih nećemo dostaviti trećim osobama.

 

Kolačići

Cookie ili kolačići su male tekstualne datoteke spremljene na vašem računalu od strane naše stranice. Kolačić sadrži informacije o nekim vašim aktivnostima na internetu, mogu na primjer prepoznati računalo ili preglednik koji koristite ali ne i vas osobno.

Kolačiće koristimo za praćenje kretanja korisnika kroz stranice, što nam omogućuje da poboljšamo svoje usluge na temelju podataka o korištenju. Onog trenutka kada isključite pretraživač, prestaje i naš pristup kolačiću.

Ukoliko želite trajno onemogućiti kolačiće to možete uraditi i kroz opcije vašeg internet preglednika. Detaljne informacije kako uređivati kolačiće unutar pojedinog preglednika možete pronaći na stranicama proizvođača vašeg preglednika.

 

Newsletter

Newsletter se dostavlja putem elektronske pošte s kojom ste se prijavili. Newsletter ćemo dostavljati prema potrebi i mogućnostima. Svrha newslettera je pretplatnicima dostaviti informacije i obavijesti o najnovijim prijedlozima ponuda i drugim aktivnostima na našim stranicama.

Pretplata na newsletter je besplatna. Korisnik svojom prijavom dostavlja svoje ime i e-mail adresu. Svi pretplatnici koji su se putem naših internetskih stranica prijavili na newsletter listu a nisu se odjavili, suglasni su da će primati newsletter u svoj e-mail sandučić.

Sustav prijave na newsletter koji koristimo ima “double opt-in” opciju, koja od novog pretplatnika nakon prijave preko naših internetskih stranica traži dodatnu potvrdu pretplate putem elektronske pošte. Vaša prijava postaje aktivna tek kada klikom na link u emailu dobrodošlice potvrdite da je upisana email adresa uistinu vaša. Na taj način izbjegavamo da se među pretplatnike upisuju tuđe adrese elektronske pošte.

Tripologia se obvezuje da će svaki poslani newsletter obavezno sadržavati link na upravljanje profilom pretplatnika te link za odjavu. Ukoliko se poželite odjaviti s naše liste to možete učini u bilo kojem trenutku pomoću priloženih linkova. Jednom odjavljeni pretplatnik više neće primati naš newsletter, osim ukoliko se sam ponovo ne prijavi.

Svi prikupljeni podaci o korisnicima, služe isključivo za komunikaciju s pretplatnicima i nećemo ih nikad javno objavljivati, prosljeđivati ili prodavati trećim stranama.

Pretplatnici koji prime newsletter mogu isti besplatno u neizmijenjenom obliku proslijediti prijateljima ili poznanicima. Sav sadržaj u pojedinom izdanju newslettera je intelektualno vlasništvo Tripologie osim ako nije drugačije navedeno. Pretplatnici na newsletter suglasni su da primanjem newslettera ne stječu nikakva autorska prava na sadržaj koji su primili.

Ukoliko neki pretplatnik proslijedi newsletter trećoj osobi koja nije pretplatnik newslettera, Tripologia se odriče odgovornost za eventualne pritužbe na spam od strane te treće osobe.

Zbog različitih klijentskih programa za primanje i čitanje elektronskih poruka ne možemo garantirani da će sadržaj newslettera svim pretplatnicima biti prikazan na jednak način u smislu dizajna i rasporeda elemenata. U svakom izdanom newsletteru biće osiguran link za pregled newslettera u internet pregledniku ukoliko se verzija u vašem poštanskom sandučiću ne prikazuje ispravno.

 

Druge internet stranice

Na ovoj stranici nalaze se veze i reference na druge internetske stranice te ova politika privatnosti ne vrijedi za te stranice s kojima mi ne upravljamo. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate politiku zaštite privatnosti svake stranice koju posjećujete.

Također ako dođete na našu stranicu preko stranice trećih osoba važeća je politika privatnosti objavljena na našim stranicama.

 

Disclaimer

Tripologia ne prodaje niti organizira bilo kakva putovanja ili usluge. Tripologia vam pruža informacije gdje, kada i na koji način da putujete jeftinije te uz pomoć priloženih linkova možete sami kupovati avio karte, autobusne karte, karte za vlak, smještaj i slično. Kupovinu u potpunosti obavljate sami na drugim stranicama s vlastitim rizikom i mi ni u kom slučaju nismo odgovorni za podatke objavljene na tim stranicama niti za eventualnu štetu nastalu njihovom upotrebom.

Neki od linkova objavljenih na našim stranicama mogu voditi ka stranicama naših affiliate partnera što znači da je moguće da ćemo mi dobiti malu proviziju ukoliko ste do ovih stranica došli preko naših stranica. Ovo ni u kom slučaju neće utjecati na cijenu koju vi plaćate, proviziju dobijamo od naših partnera i to nikada nije na vašu štetu. Ova malena provizija čini naše poslovanje održivim i omogućuje da stranice i dalje postoje te da ostanu besplatne.

Svi podaci objavljeni na našim stranicama su točni u trenutku objavljivanja. Pojedine ponude su vrlo kratkog vijeka trajanja, posebno letovi s greškom poznatiji kao error fare. Tripologia će se uvijek potruditi da označi ponudu kao isteklu ukoliko ona više nije važeća no ne možemo garantirati da će ovo uvijek biti moguće.

 

Autorska prava

Ova web stranica i njen cjelokupan sadržaj vlasništvo su Tripologie i mogu se koristiti samo u informativne svrhe. Svi tekstovi i ostali digitalni materijali objavljeni na ovim internetskim stranicama podliježu zaštiti autorskih prava. Svako kopiranje, izmjena, prodavanje, distribucija ili druga vrsta uporabe sadržaja ovdje objavljenih zahtijeva pismenu dozvolu Tripologie. Preuzimanje i kopiranje sadržaja ove web stranice dopušteno je isključivo za osobnu i privatnu uporabu dok je svaka komercijalna uporaba zabranjena bez izričitog pismenog pristanka Tripologie. Korištenjem stranice suglasni ste pridržavati se odredbi i uvjeta navedenih u ovoj obavijesti.

 

Promjene uvjeta

Tripologia zadržava pravo da ažurira ili izmjeni ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Nova verzija će biti objavljena na ovim internet stranicama. Molimo vas da povremeno provjerite postoje li eventualne promjene.