Jeftino u Kanadu, open jaw karta u Toronto ili Montreal već od 285€

Planirate li putovanje u Kanadu ova ponuda mogla bi biti nešto za vas. Kanadska avio kompanija Air Transat nudi zanimljive cijene za letove u Toronto i Montreal. Air Transat smo već spominjali prošli mjesec kada su u ponudi bili letovi za Toronto i Vankuver. I ovaj put riječ je open jaw kartama, moguće su razne kombinacije, a nekoliko prijedloga možete pronaći u nastavku.

Najjeftiniji su polasci iz Brisela, Rima, Amsterdama ili Dublina, povratak je uvijek u Veliku Britaniju. Nije problem povezati niti jedan od navedenih gradova polaska ili dolaska sa Hrvatskom. Tako možete jednostavno iz Brisela u Montreal sa povratkom u London, do Brisela i natrag iz Londona možete jednostavno i jeftino na primjer sa Ryanairom. Ryanair također povezuje i Zadar sa Dublinom i Manchesterom. Rim je dostupan Vuelingom iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika, također i vlakom iz Trsta. Amsterdam povezuje KLM sa Zagrebom. Jedino Glasgow nema direktnu vezu sa Hrvatskom, kombinacije iz drugih gradova bile bi nužne.

Brisel >> Montreal >> London   285€ (direktan link)
Rim >> Toronto >> Glasgow   314€ (direktan link)
Amsterdam >> Toronto >> Glasgow   314€ (direktan link)
Dublin >> Toronto >> Manchester   319€ (direktan link)

Prijevoznik je Kanadska čarter avio kompanija Air Transat.

Po ovim povoljnim cijenama karte možete naći za određene datume sa polaskom u 5-om mjesecu i povratkom u 5-om ili 6-om mjesecu 2014.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie

Do Dublina i Brisela kao i natrag iz Londona ili Manchestera lako možete sa Ryanairom iz Zadra, Pule, Rijeke ili Osijeka već za 20€ po smjeru. Do Amsterdama možete KLM-om iz Zagreba. Do Rima možete Vuelingom iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika kao i vlakom Trenitalie iz Trsta.

 

Brisel >> Montreal >> London

Brisel >> Montreal >> London

 

Rim >> Toronto >> Glasgow

Rim >> Toronto >> Glasgow

 

Amsterdam >> Toronto >> Glasgow

Amsterdam >> Toronto >> Glasgow

 

Dublin >> Toronto >> Manchester

Dublin >> Toronto >> Manchester

 

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *