UPDATE – Kolumbija, povratna karta iz Minhena, Berlina ili Beča u Bogotu već od 274€

UPDATE – Objavljeno 23.09.2014. u 22:00

Imamo opet update ponude za vas, već treći put danas. Dostupne karte bježe nam iz ruke kao sapun. 😉 Ali to je normalno kada je u pitanju error fare. Dobro nisu baš uvijek ovako brzi kao danas, ali ovo se mijenja brzinom leta.

Dakle, što imamo novo. U prošlom update-u objavljeno danas predložili smo vam zaustavljanje u New Yorku i da tako iskoristite jednu kartu za posjetu dva velika grada u dvije daleke zemlje. Sada ostajemo pri istom prijedlogu samo pomjeramo datume iza nove godine. Čini se da su termini za 2014. ispucani ali 2015. je i dalje dostupna. Cijena još par eura jeftinija od današnje, New York i Bogota za 275€.

Prijedlog broj 2 je čak i jeftiniji od prvoga samo je problem što bi boravak u Bogoti u tom slučaju morao biti samo jedan dan, a to bi bila prava šteta. Ipak, zanima li vas ovako nešto, evo ga, New York i Bogota za 231€.

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen 275€ (direktan link)

Bogota samo 1 dan:
Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen 231€ (direktan link)

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen (Bogota samo 1 dan)

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen (Bogota samo 1 dan)

 


UPDATE – Objavljeno 23.09.2014. u 14:30

Moramo već dopuniti danas objavljenu ponudu za Bogotu. Pošto je u pitanju error fare greška je očito brzo otkrivena i ispravljena. Ipak i dalje se može kupiti izuzetno jeftina avio karta samo je potrebno izvesti nekoliko trikova. 🙂

Pri pretrazi postavite rutu kao što je u našem primjeru. Unesite polazak iz Minhena ali uz zaustavljanje u Berlinu i na Newark aerodromu (EWR) u odlasku. Na ovaj način i dalje ćete moći kupiti avio kartu za odličnih 280€.

Imam još bolji prijedlog za vas! Kada se već nudi prilika zašto ne iskoristiti mogućnost i ostati malo duže vrijeme u New Yorku? Da, layover na Newarku nije ograničen i za istu cijenu možete posjetiti dvije sjajne destinacije. Možete, na primjer, slobodno boraviti prvih 7 dana u New Yorku a drugih 7 u Bogoti. U drugom primjeru imate direktan link za ovakvu kartu.

Minhen >> Bogota >> Minhen   280€ (direktan link)
Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen   280€ (direktan link)

Zanima li vas ovakvo putovanje požurite. Niti ovi letovi sasvim sigurno neće biti dostupni duže vrijeme.

Minhen >> Bogota >> Minhen

Minhen >> Bogota >> Minhen

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen

Minhen >> New York >> Bogota >> Minhen

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 23.09.2014. u 11:30

Uključite pretraživanje preferiranih avio kompanija

Uključite pretraživanje preferiranih avio kompanija

United Airlines trenutno ima sjajnu akciju za letove u Kolumbiju. Riječ je o običnim povratnim avio kartama, avio kartu iz Minhena možete kupiti već za nevjerovatnih 274€. Sa polaskom iz Berlina cijena je 277€, iz Beča 346€.

Karte za navedene cijenu možete pronaći samo na www.ebookers.de stranicama. Ono što je važno napomenuti je da morate uključiti opciju “Suche auf meine bevorzugten Fluggesellschaften einschränken”pretraživanje preferiranih avio kompanija. Tu unesite aviokompanije kao na slici. Bez ovog koraka dobit ćete znatno veće cijene. U slučaju da idete na ebookers.de preko naših dolje priloženih linkova ovo nećete morati napraviti jer je to već sadržano u samim linkovima.

Minhen >> Bogota >> Minhen   274€ (direktan link)
Berlin >> Bogota >> Berlin   277€ (direktan link)
Beč >> Bogota >> Beč   346€ (direktan link)

Prijevoznik je United Airlines.

Karte za ovu super cijenu morate kupiti što prije, vjerovatno je da ponuda neće dugo trajati.

Ponuda letova je dostupna za brojne periode od 10.mjeseca 2014. pa do 2.mjeseca 2015.

Karte možete kupiti direktno na stranicama www.ebookers.de.

Svi letovi imaju slijetanje u Sjedinjenim Američkim Državama što znači da vam je potrebna SAD viza. Ukoliko već nemate SAD vizu računajte na trošak od 160$ za ishođenje.

Do Minhena lako možete doći autobusom iz Zagreba već od 199 kn po smjeru ili 445 kn povratna karta, sve cijene provjerite ovdje. Autobusi kreću tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus.

Zagreb-Minhen

Minhen-Zagreb

Za transfer od centra Minhena do aerodroma najbolje je uzeti S-Bahn, putovanje traje oko 40 minuta a cijena karte u jednom smjeru je 8,80€. Više detalja možete pronaći ovdje.

 

Minhen >> Bogota, raspoloživi su mnogi datumi

Minhen >> Bogota, raspoloživi su mnogi datumi

Minhen >> Bogota >> Minhen

Minhen >> Bogota >> Minhen

Berlin >> Bogota >> Berlin

Berlin >> Bogota >> Berlin

Beč >> Bogota >> Beč

Beč >> Bogota >> Beč

You may also like...

1 Response

  1. Tripologia napisao:

    Danas imamo već drugi update nakon inicijalne objave ponude za Kolumbiju. Termini i cijene se mijenjaju brzinom avionskog leta, nije nam lako upratiti sve promjene.
    Dakle, što trenutno imamo aktivno? Isto kao i u prvom update-u, New York i Bogota i dalje su u điru ali ovaj put preostali su samo periodi u 2015. godini.
    Želite li posjetiti dva velika grada u dvije daleke zemlje po nevjerovatnoj cijeni od 231€ do 275€ ne čekajte puno. Ubrzo opet očekujemo promjene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *