Put oko svijeta, polazak iz Milana, dva kontineta s tri stajanja za 883€

Za danas smo spremili jedan lagani put oko svijeta. 😀 Stvarno, nije komplicirana ruta, želite li jednom u životu obići puni krug možda je ovo prilika. Odmah da vam kažem rezultat, puni krug sa polaskom i povratkom u Milano može se napraviti već za 883€, u cijenu su uključena dva kontinenta, Azija i Sjeverna Amerika, uz naravno Europu iz koje krećemo. Posjetit ćemo Dubai, Peking i New York.

U centru pažnje ovaj puta je Emirates. Trenutno Emirates nudi odličnu kombinaciju Milano – Dubai – Peking + New York – Milano za samo 477€. Umjesto Pekinga možete odabrati i Tokio ili Seul za vrlo slične cijene. Dodatni bonus je što se svi letovi odvijaju s novim A380. Ukoliko skratite boravak u Dubaiu na dva dana cijena pada još 20-30€. Rupu između Pekinga i New Yorka će povezati KLM za 406€.

Moguće su i nešto ozbiljnije i dulje kombincije, npr. iz Pekinga Air Asiom u Sydney pa iz Sydneya na Havaje s JetStarom i na kraju s Havaja u New York, ovakva kombinacija bila bi oko 300€ skuplja od ove naše. Potražite sami poveznice koje vama odgovaraju. Za primjer smo ovdje uzeli period od 20-tak dana, od 25.02. do 15.03.2016. no datuma ima dovoljno tijekom 2. i 3. mjeseca 2016. Želite li putovanje lako možete produžiti i prilagoditi.

Ukupno: 477€ + 406€ = 883€

Prijevoznici su Emirates i KLM.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2016.

Karte najjetinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Milano >> Dubai >> Peking -- New York >> Milano

Milano >> Dubai >> Peking — New York >> Milano

Peking >> New York

Peking >> New York

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

7 komentara

  1. Luka Baraba napisao:

    Hrvoje Brkljačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *