Nove linije Wizzair-a prema Gruziji, od jeseni polasci iz Milana i Minhena

Prije nekoliko dana predstavili smo vam ponudu letova iz Budimpešte u Gruziju a od ove jeseni ova zemlja će nam biti još dostupnija! Wizzair uvodi 7 novih linija koje će povezivati Europu s Gruzijom. Nama će vjerovatno najzanimljiviji biti polasci iz Milana (Bergamo) ili Minhena (Memmingen). Osim njih nove linije prema Kutaisiju kretat će iz Berlina, Dortmunda, Larnace, Sofije i Soluna.

Kutaisi je zakonodavni glavni grad Gruzije, točnije u njemu se od 2012. godine političkom odlukom predsjednika nalazi parlament Gruzije iako je glavni grad i dalje ostao Tbilisi. Sama izgradnja parlamenta izazvala je velike kontraverze pa i ozbiljne proteste, naime da bi se dobilo mjesto za izgradnju parlamenta Gruzijci su uništili Sovjetski spomenik izgrađen za 300.000 Gruzijaca poginulih u 2. svjetskom ratu. Kako god bilo sada je na mjestu spomenika moderna zgrada parlamenta, a osim ovoga svakako vrijedi vidjeti Bagrati katedralu i Gelati manastir, danas oboje pod zaštitom UNESCO-a. Tbilisi je nedalekih 200-tinjak kilometara, istočna obala Crnog Mora još je bliže.

Sve linije počinju s letovima od 23.09.2016. a karte po promotivnim cijenama već su u prodaji na Wizzair stranicama. Cijena kreće od 24,99€ po smjeru za polaske iz Larnace, 29,99€ iz Soluna i Sofije i 39,99€ po smjeru za polaske iz Minhena, Milana, Dormunda i Berlina.

Karte već možete kupiti direktno na Wizzair stranicama. Još uvijek nisu dostupne na Rumbo stranicama, kada budu očekujte do 24€ niže cijene za povratnu kartu, slično polascima iz Budimpešte.

Zanima li vas Gruzija pogledajte i aktualnu ponudu Gruzija, povratne karte iz Budimpešte u Kutaisi za samo 56€.

Gruzija-Wizzair

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *