Iz Pule u London, Toulouse, Pariz ili Hamburg jednosmjerno već od 1€ s Easyjet-om

Easyjet trenutno nudi vrlo povoljne cijene za svoje letove s polaskom iz Pule. Možete putovati u jednom smjeru a na bazi dvije osobe u London ili Toulouse za 3,86€, u Pariz za 4,86€, u Hamburg za 6,86. Napominjemo da su ovo cijene za samo jedan smjer, povratak je znatno skuplji no zato možete za povratak odabrati nekog drugog prijevoznika ili povratak u neki drugi grad. Tako na primjer možete iz Londona u Pulu, Zadar ili Osijek s Ryanairom, iz Pariza ili Marseilla u Zadar također s Ryanairom, iz Njemačke u Split, Zagreb ili Pulu s Germanwingsom ili čak s Flixbusom… U Veneciju možete iz svih navedenih gradova s low-costom. Uz malo mašte i volje daju se ove jeftine karte vrlo dobro iskoristiti.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene. U našem primjeru tako možete u London za 3,86€ po osobi ukoliko vas putuje dvoje a karte kupite na rumbo.es stranicama, za samo 1€ ukoliko vas putuje troje ili potpuno besplatno ukoliko vas putuje četvoro. Što se tiče ove posljednje varijante s 4 osobe napominjemo da kupovina besplatnih karata najčešće ne prolazi na rumbo.es stranicama no možete pokušati, na kraju krajeva ne košta vas ništa. 😀

U nastavku vam donosimo neke moguće cijene, kako na rumbo.es stranicama za plaćanje s Maestro karticom tako i one direktno na Easyjet stranicama ukoliko želite kupovati kod njih.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom (cijene po osobi na bazi 2 osobe):

Direktno na Easyjet stranicama (cijene po osobi na bazi 2 osobe):

 • Pula >> London 14€

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Broj raspoloživih datuma i karata je vrlo ograničen.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti na rumbo.es stranicama s Maestro karticom ili direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom (cijene po osobi na bazi 2 osobe):

Pula >> London

Pula >> London

Pula >> Toulouse

Pula >> Toulouse

Pula >> Pariz

Pula >> Pariz

Pula >> Hamburg

Pula >> Hamburg

 

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom (cijene po osobi na bazi 3 ili 4 osobe):

Pula >> London (na bazi 3 osobe)

Pula >> London (na bazi 3 osobe)

Pula >> London (na bazi 4 osobe)

Pula >> London (na bazi 4 osobe)

 

Direktno na Easyjet stranicama (cijene po osobi na bazi 2 osobe):

Pula >> London

Pula >> London

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

14 komentara

 1. Igor Martin napisao:

  Jel to volotea usla u njih?:)

 2. Valentina Vaky Cestanovic Marija Garba MarijaMare Galić Jel tko za?

 3. Dejvid Ivanovski napisao:

  Besim Asani Vidi ovo

 4. Kristina Hobolić..ako trazis putovanje:)

 5. Marija Veljkovic napisao:

  Maja Sunčica Večerinova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *