UPDATE – Južnoafrička Republika za odličnu cijenu, povratna karta iz Milana već od 308€

UPDATE – Objavljeno 13.10.2014.

Dobre vijesti za sve koji bi u JAR! Ponuda Saudi Arabian Airlinesa za letove iz Milana u Johannesburg i ponovo vrijedi, i ne samo da vrijedi nago su karte još jeftinije. Želite li u Južnoafričku Republiku po odličnoj cijeni od samo 308€ sada je trenutak.

Milano >> Johannesburg >> Milano 308€ (direktan link)

Milano >> Johannesburg >> Milano

Milano >> Johannesburg >> Milano


UPDATE – Objavljeno 01.10.2014.

Želite li na daleki jug Afrike podsjećamo vas da ponuda Saudi Arabian Airlinesa za letove iz Milana u Johannesburg i dalje vrijedi. Putujte u Južnoafričku Republiku po odličnoj cijeni od 382€. Letovi za ovu cijenu su mogući u 10. i 11.mjesecu 2014.

Milano >> Johannesburg >> Milano 382€ (direktan link)


UPDATE – Objavljeno 02.09.2014.

Saudi Arabian Airlines je u novom naletu. Jučer smo objavili njihovu ponudu za povratne avio karte iz Milana u Manila, Kuala Lumpur, Colombo po cijeni već od 283€. Danas vas podsjećamo na davno objavljenu, a sada ponovo aktivnu, ponudu za letove iz Milana u Južnoafričku Republiku po cijeni od 382€. Želite li na daleki jug Afrike razmislite o ovoj opciji.

Milano >> Johannesburg >> Milano 382€ (direktan link)

Milano >> Johannesburg >> Milano

Milano >> Johannesburg >> Milano


UPDATE – Objavljeno 23.07.2014.

Ponuda Saudi Arabian Airlinesa za Južnoafričku Republiku je ponovo aktivna. Povratne karte iz Milana u Johannesburg možete pronaći od kraja 10.mjeseca 2014. pa do početka 3.mjeseca 2015. Želite li stići na jug Afrike jeftino evo prilike koju treba uzeti u obzir.

Milano >> Johannesburg >> Milano   381€ (direktan link)

Milano >> Johannesburg >> Milano

Milano >> Johannesburg >> Milano


UPDATE – Objavljeno 14.06.2014.

Podsjećamo vas da je ponuda Saudi Arabian Airlinesa za Južnoafričku Republiku i dalje aktivna. Povratne karte možete pronaći već za 335€, ako iskoristite i kod za 20€ popusta koji vrijedi još danas i sutra cijenu možete spustiti već na 315€.

I dalje je moguće kupiti i kartu sa dužim layoverom u Saudijskoj Arabiji ako tako želite. Cijena je u tom slučaju nešto viša i iznosi 399€ ili 379€ ako iskoristite kod.

Polasci za navedene cijene su i dalje mogući od 9.mjeseca 2014. pa sve do 3,mjeseca 2015. uključujući i novogodišnje praznike.

Milan >> Johannesburg >> Milan   335€, sa popustom 315€ (direktan link)
Milan >> Jeddah >> Johannesburg >> Milan   399€, sa popustom 379€ (direktan link)

Milan >> Johannesburg >> Milan

Milan >> Johannesburg >> Milan

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 22.05.2014.

Nažalost ne objavljujemo često koliko bi željeli ponude za Afriku. Ne pojavljuje se puno povoljnih avio karata za Afriku a za daleki jug još rjeđe. Danas imamo sreću da objavimo jednu koja je svakako vrijedna pažnje. Saudi Arabian Airlines nudi nam cijene koje je teško ne primjetiti, za Johannesburg možete letjeti iz Milana već za 336€.

Johannesburg je najveći grad u Južnoafričkoj Republici i glavni grad je najbogatije provincije u državi – Gauteng. Zanimljivo je da je Johannesburg najveći grad na svijetu koji nije smješten na rijeci, jezeru ili na obali. Grad nije toliko poznat po turističkim atrakcijama a turisti ga najviše posjećuju kao tranzitno mjesto prema drugim turistički poželjnijim mjestima u Južnoafričkoj Republici. Ipak danas se i to mijenja i u gradu su otvoreni brojni muzeji a sigurno je najpoznatiji onaj posvećen aparthejdu koji se nalazi u bivšoj kući Nelsona Mandele u četvrti Soweto.

Svi letovi imaju stajanje u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji. Tako imate mogućnost da se malo zadržite i u ovoj zemlji, karta sa 5 dana pauze u Jeddahu koštat će vas 400€ što je i dalje vrlo dobra cijena.

Najjeftinije karte i oba slučaja ćete pronaći na stranicama www.airfasttickets.de. Pri pretrazi povratne karte svakako uključite opciju “+/- 3 days” i olakšajte si pronalaženje željenog datuma. Nažalost ova opcija još uvijek nije dostupna za “Multi Cities” pretragu ali ju iskoristite za običnu povratnu kartu.

Milan >> Johannesburg >> Milan   336€ (direktan link)
Milan >> Jeddah >> Johannesburg >> Milan   400€ (direktan link)

Polasci za navedene cijene su mogući od 9.mjeseca 2014. sve do 3,mjeseca 2015. uključujući i novogodišnje praznike.

Prijevoznik je avio kompanija Saudi Arabian Airlines.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.airfasttickets.de. Radi lakše pretrage uključite opciju “+/- 3 days”.

Do Milana lako možete vlakom Trenitalie iz Trsta. Brzim vlakom Freccia možete stići za 4 sata a karte možete kupiti online već za 9€ ako kupite mjesec-dva unprijed. Karte potražite na stranicama www.trenitalia.com.

Vize: Hrvatskim građanima je potrebna viza za posjetu Južnoafričkj Republici. Također i za posjet Saudijskoj Arabiji ako se imate namjeru tamo zadržavati. Više detalja potražite na stranicama Ministarstva vanjskih poslova.

Milan >> Johannesburg >> Milan

Milan >> Johannesburg >> Milan

 

Milan >> Jeddah >> Johannesburg >> Milan

Milan >> Jeddah >> Johannesburg >> Milan

You may also like...

15 komentara

  1. Ivan FŠe Tajm napisao:

    od kad je JAR u aziji 😀

  2. ok znam da cjepidlačim, ali kad bi bio let za cape town to bi bilo jako lijepo 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *