Jeftini letovi iz Pule, Brisel 0,5€, Kopenhagen 10€, Frankfurt 16€, Barcelona 37€…

Danas vam donosimo pregled jeftinih letova i kombinacija letova s polascima iz Pule. Predlažemo da iskoristite kod za popust na rumbo.es stranicama i dođete do vrlo jeftinih karata. Kod s 15€ popusta na rumbo.es stranicama i dalje vrijedi, više o tome i kako doći do popusta možete pročitati u našem članku Rumbo.es kod za 15€ popusta na sve avio karte, s Maestro karticom.

Na primjer iz Pule do Brisela možete kupiti povratnu kartu za svega 0,48€, do Frankfurta za 16€. Broj mogućih kombinacija letova preko Brisela ili Franfurta je vrlo velik i teško bi ih ovdje mogli navesti sve ali donosimo vam dva zanimljiva primjera. Iz Pule preko Brisela možete stići do Kopenhagena za manje od 10€, do Barcelone uz jedno noćenje u Briselu za samo 37€. Ukoliko ste spremni prespavati noć ili više u Briselu, Frankfurtu ili Londonu moguće je vrlo jeftino stići do gotovo bilo kojeg grada u Europi. Potražite sami ono što vas zanima ili pitajte ovdje pa ćemo vam pomoći u potrazi. Slične kombinacije su moguće i iz Zadra.

Cijene na rumbo.es stranicama uz Maestro i kod za popust:

Pula >> Brisel >> Pula

Pula >> Brisel >> Pula

Pula >> Frankfurt Hahn >> Pula

Pula >> Frankfurt Hahn >> Pula

 

Kombinacija Pula – Kopenhagen:

Pula >> Brisel >> Kopenhagen >> Brisel >> Pula 10€

Pula >> Brisel >> Pula

Pula >> Brisel >> Pula

Brisel >> Kopenhagen >> Brisel

Brisel >> Kopenhagen >> Brisel

 

Kombinacija Pula – Barcelona (uz noćenje u Briselu):

Pula >> Brisel >> Barcelona >> Brisel >> Pula 37€

Pula >> Brisel >> Pula

Pula >> Brisel >> Pula

Brisel >> Barcelona >> Brisel

Brisel >> Barcelona >> Brisel

Kako doći do popusta? Ono što morate napraviti je otvoriti stranicu www.cuponation.es te preko nje otvoriti rumbo.es stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete dobiti na Cuponation stranicama. Napravite li sve korake ispravno rumbo.es će obračunati popust od 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Direktno na Ryanair stranicama:

Kombinacija Pula – Kopenhagen:

Pula >> Brisel >> Kopenhagen >> Brisel >> Pula 63€

Kombinacija Pula – Barcelona (uz noćenje u Briselu):

Pula >> Brisel >> Barcelona >> Brisel >> Pula 68€

Predlažemo da karte potražite u Ryanair Fare Finder-u gdje je pretraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite iskoristite kod i kartu kupite na rumbo.es stranicama.

Želite li u Madrid ili Poljsku slične prijedloge kombinacija ćete pronaći ćete u našim člancima samo ovaj put pretragu napravite na rumbo.es stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *