Nova Godina na dalekom istoku, jeftine avio karte na Tajvan ili u Japan već od 479€

Planirate li već gdje ćete za Novu Godinu? Jeste li možda za doček u Taipeiu ili u Tokiu? Daleki istok postaje poželjna novogodišnja destinacija uz novu akciju Air Chine.

Danas smo vam već predstavili novu akciju Air Chine za dvije azijske destinacije po jedinstvenoj cijeni. Sada predstavljamo letove u Taipei ili u Tokio za vrijeme novogodišnjih praznika. Ovo je udarno vrijeme godine kada su cijene avio karata najskuplje u godini i upravo to čini ovu ponudu primamljivom.

Minhen >> Taipei >> Minhen   479€ (direktan link)
Minhen >> Tokio >> Minhen   567€ (direktan link)

Prijevoznik je Air China.

U primjerima su cijene za period od 28.12.2014. do 08.01.2015. Želite li neke druge datume provjerite sami, ali mogućnosti prilagodbe ovdje nisu velike.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie ili još nešto jeftinije direktno na stranicama Air Chine. Pretraga će vam biti znatno lakša na budgetair.ie, predlažem da na njihovim stranicama pronađete željenu kartu i na kraju je kupite direktno na Air China stranicama.

Kako do Minhena: Do Minhena lako možete doći autobusom iz Zagreba za 199 kn po smjeru, tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus. Za mogući prijevoz iz grada do aerodroma u Minhenu provjerite na stranicama www.munich-airport.de.

Želite li u daleku Aziju prije ili poslije novogodišnjih praznika, Air China nudi još bolje cijene za letove Kinu u kombinaciji sa Tajlandom, Hong Kongom, Filipinima, Singapurom, Japanom. Više o tome pročitajte u našoj ponudi: Dvije zemlje – jedna cijena, uz Kinu posjetite i Tajland, Hong Kong, Filipine, Singapur, Japan… već od 404€.

 

Minhen >> Taipei >> Minhen

Minhen >> Taipei >> Minhen

Minhen >> Tokio >> Minhen

Minhen >> Tokio >> Minhen

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *