Čile, povratno iz Trsta u Santiago de Chile za samo 409€, uključujući i BOŽIĆNO/NOVOGODIŠNJE termine

Beskrajna pustinja Atacama
Beskrajna pustinja Atacama

Alitalia se ponovo nalazi u financijskim problema te u tome treba tražiti razloge njihovih čestih akcija koje pokreću u zadnje vrijeme. Nakon ponude za letove u Los Angeles koja i dalje vrijedi (čak i po malo nižoj cijeni) danas vam predlažemo nešto južniju destinaciju.

Alitalia je pokrenula novu akciju za sve svoje letove iz Italije u Čile. Polasci su mogući iz cijele Italije po sličnoj cijeni, nama će najzanimljiviji biti najbliži nam Trst a cijena povratne karte iznosi odličnih 440€ za kupovinu direktno na Alitalia stranicama odnosno 409€ za kupovinu na kayak.it stranicama. Akcija vrijedi za polaske od 9. mjeseca 2017. pa do 3. mjeseca 2018., uključujući i vrijeme božićno-novogodišnjih praznika.

Direktno na Alitalia stranicama:

  • Trst >> Santiago de Chile >> Trst 440€

Na kayak.it stranicama:

Prijevoznik je talijanska nacionalna avio kompanija Alitalia.

U cijenu je uključena check-in prtljaga do 23 kg i ručna prtljaga do 8 kg.

Ponuda vrijedi za polaske od 9.mjeseca 2017. pa do 3.mjeseca 2018.

Karte možete kupiti direktno na Alitalia stranicama ili nešto jeftinije na www.kayak.it stranicama.

Inspiraciju za posjetu Čileu možda ćete pronaći u našem putopisu San Pedro de Atacama – pustinja, sunce, prašina i još ponešto.

Trst >> Santiago de Chile >> Trst, na Alitalia stranicama

Trst >> Santiago de Chile >> Trst, na Alitalia stranicama

Trst >> Santiago de Chile >> Trst, na kayak.it stranicama

Trst >> Santiago de Chile >> Trst, na kayak.it stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
  • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
  • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
  • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *