ISTEKLO – Povratno iz Minhena na Novi Zeland za 472€, kombinacija s Tajlandom za 497€ ili s Australijom od 703€

UPDATE – Objavljeno 09.08.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo svima koji su uspjeli kupiti karte.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 08.08.2016.

Svima treba godišnji odmor pa tako i nama. 😀 Ljeto je i nema ništa ljepše nego sve 4 u zrak a mozak na pašu. Uskoro ćemo biti opet aktivniji a do tada evo prijedloga za jedno super putovanje do kraja svijeta i natrag. Ukoliko putujete sretan vam put, u svakom slučaju budite pozdravljeni i uživajte i dalje u ljetu. 😉

Thai Airways ovih dana nudi vrlo primamljive cijene za svoje letove na Novi Zeland! Polazak je moguć iz brojnih gradova Europe a mi vam predlažemo nama najbliži Minhen.

Povratna karta iz Minhena u Auckland može biti vaša za super povoljnih 472€! Dobar povod za putovanje na Novi Zeland zar ne? Želite li u svoje putovanje dodati malo više sunca dobra opcija mogla bi biti zadržavanje na Tajlandu, ukoliko se odlučite zadržati neko vrijeme u Bangkoku cijena raste za svega 25€, točnije na 497€. Nešto skuplje su kombinacije s Australijom uz pomoć nekih drugih avio prijevoznika no i dalje su vrlo povoljne, uz Auckland možete posjetiti i Melbourne za 703€ ili Sydney za 712€.

Potencijalno su moguće i kombinacije s drugim destinacijama na koje leti Thai Airways, pokušajte potražiti sami nešto za sebe, ukoliko pronađete neki dobar deal javite nam. 😉

Prijevoznik je Thai Airways.

Ponuda je dostupna za letove od 3. do 6. mjeseca 2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Minhen >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Bangkok >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Bangkok >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Melbourne >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Melbourne >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Sydney >> Auckland >> Minhen

Minhen >> Sydney >> Auckland >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

 1. Bojana Ivanovic Danka Marković auĆ 🙂

 2. Shazz napisao:

  Ja ne uspevam pronaći karte po ovim cenama. Najjeftinije što sam uspeo pronaći je oko 820 EUR-a. Da li jeneko od vas imao više sreće?

  • Tripolog napisao:

   Shazz ponuda je istekla, od danas više ne vrijedi. Nažalost ovakve ponude budu kratkog vijeka i treba ih jako brzo uloviti.

 3. Shazz napisao:

  Još juče popodne nisam mogao naći po ovim cenama. Hvala i pozdrav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *