Azija, povratne karte Etihada iz Beograda u Peking 316€, Šangaj 316€, Bangkok 361€, Tokio 362€, Hong Kong 365€, Kuala Lumpur 371€

Premium avio prijevoznik Etihad Airways trenutno nudi vrlo povoljne cijene svojih letova sa polaskom iz Beograda u brojne gradove istočne i jugoistočne Azije. Najpovoljnije cijene pronaći ćete za letove u Kinu, Peking ili Šangaj dostupni su za svega 316€, slijede Bangkok za 361€, Tokio za 362€, Hong Kong za 365€, Kuala Lumpur za 371€… Gotovo bilo koja destinacija na koju leti Etihad može biti vaša po akcijskoj cijeni, provjerite ono što vas zanima. Također moguće su i open-jaw kombinacije (odlazak u jedan grad a povratak iz drugog) bilo koja dva grada ukoliko tako želite, cijene će biti malo više.

Prijevoznik je Etihad Airways.

Ponuda je dostupna za brojne letove od 10. mjeseca 2016. do 2. mjeseca 2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Beograd >> Peking >> Beograd

Beograd >> Peking >> Beograd

Beograd >> Šangaj >> Beograd

Beograd >> Šangaj >> Beograd

Beograd >> Bangkok >> Beograd

Beograd >> Bangkok >> Beograd

Beograd >> Tokio >> Beograd

Beograd >> Tokio >> Beograd

Beograd >> Hong Kong >> Beograd

Beograd >> Hong Kong >> Beograd

Beograd >> Kuala Lumpur >> Beograd

Beograd >> Kuala Lumpur >> Beograd

Beograd >> Šangaj -- Peking >> Beograd

Beograd >> Šangaj — Peking >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *