Makedonija, kompletan paket s polaskom iz Venecije, 4 noćenja u Skopju, avion + smještaj samo 37€ po osobi

Danas vam predlažemo izlet u Makedoniju, jednostavan i jeftin paket za lagani bijeg na produženi vikend u Skopje. Kompletan paket sa polaskom iz Venecije, povratna avionska karta i 4 noćenja u dvokrevetnoj sobi u malom hotelu u centru grada su vaši za samo 37€ ili oko 280 kn po osobi. Na to trebate uračunati još prijevoz do Venecije što najviše ovisi od mjesta sa kojeg polazite iz Hrvatske i od vrste prijevoza. Detaljne upute kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ove stranice.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti Wizzair. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Wizzair stranicama ali predlažemo da ih kupujete na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti znatno jeftinije.

Letimo iz Venecije, točnije s aerodroma Treviso direktno u Skopje. U ovom primeru polazak je iz Trevisa u srijedu, povratak iz Skopje u nedjelju, no želite li putovati u neke druge dane ili datume lako ćete pronaći karte po istim ili sličnim cijenama. Cijena povratne karte direktno na Wizzair stranicama po osobi iznosi 30€. Ipak možete proći jeftinije kupujete li karte na rumbo.pt stranicama, istu tu kartu s Diners karticom i uz kod za popust platit ćete samo 9€ po osobi.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso) 9€

Ukupno: 9€ po osobi, 18€ za dvoje

Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso), na rumbo.pt stranicama

Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso), na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta na rumbo.pt stranicama? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod 3197154408773258. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi se morao obračunati i sniziti cijenu za 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina direktno na Wizzair stranicama:

  • Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso) 30€

Ukupno: 30€ po osobi, 60€ za dvoje

Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso), na Wizzair stranicama

Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso), na Wizzair stranicama

Napominjemo da je u cijenu za Wizzair letove uključena samo ručna prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm.

Već vam je vjerovatno poznato kako koristiti ove španjolske/portugalske stranice za avio karte, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Ukupno avioni: 9€ po osobi, 18€ za dvoje

 

Smještaj

Danas predlažemo jedan mali hostel u centru Skopja. Dvokrevetnu sobu možete dobiti za samo 55€ za 4 noćenja za dvije osobe, višekrevetne sobe možete dobiti još jeftinije.

  • Skopje, City Hostel Skopje**, 4 noćenja, dvokrevetna soba, 18.11. – 22.11.2015., 55€ za dvije osobe
Skopje hotel

Skopje hotel

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.hotelscombined.com, www.booking.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 55€ ukupno za dvije osobe ili 28€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija (Treviso) >> Skopje >> Venecija (Treviso) 18€ za dvije osobe

Smještaj:

  • Skopje, 4 noćenja, dvokrevetna soba, 18.11. – 22.11.2015., 55€ za dvije osobe

Ukupno: 18€ + 55€ = 73€ za dvije osobe, 37€ ili oko 280 kn po osobi

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *