Španjolska – Valencia + Tenerife, kružno putovanje iz Venecije samo 69€! Kompletan paket 11 dana avion + smještaj 215€ ukupno

Evo nam novog prijedloga za zimsko putovanje. Danas vas vodimo u Španjolsku, točnije u uvijek sunčanu Valenciu a vrhunac odmora biti će na kanarskim otocima, točnije na Tenerifama. Složili smo za vas kompletan paket u trajanju od ukupno 11 dana s uključenim svim avio kartama i smještajima, sve to skupa koštat će vas 215€ ili oko 1.600 kuna po osobi.

U našem primjeru na put krećemo 10.12. letom Ryanaira iz Venecije u Valenciju. Nakon 3 noćenja u Valenciji krećemo dalje također letom Ryanaira iz Valencije na Tenerife gdje ostajemo sljedećih 8 dana. Povratak je 21.12.2016 direktnim letom s Tenerifa natrag u Veneciju.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Ryanair stranicama kao i nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama za plaćanje s Diners karticom.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 69€

Venecija >> Valencia

Venecija >> Valencia

Valencia >> Tenerife

Valencia >> Tenerife

Tenerife >> Venecija

Tenerife >> Venecija

 

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija >> Valencia 29€
  • Valencia >> Tenerife 17€
  • Tenerife >> Venecija 36€

Ukupno: 83€

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanair stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt stranicama, plaćanje je s Diners karticom.

Ukupno avioni: 69€ po osobi

 

Smještaji

Danas predlažemo smještaje u dvokrevetnim sobama koje smo pronašli na booking.com stranicama. U Valenciji u pitanju je smještaj lociran u Ciutat Vella (stari grad), dakle u samom središtu grada. Na Tenerifama smještaj smo odabrali u mjestu Puerto de la Cruz, objekat ima bazen i nalazi se 6 minuta od plaže. Naravno ovo su samo brzinski prijedlozi, vi svakako sami potražite što vama odgovara.

Predlažemo da si na Tenerifama unajmite auto, otok je prilično velik i ima puno toga za vidjeti tako da je auto vrlo dobar odabir, posebno jer su cijene najma kao i samog benzina izuzetno niske. Najbolje cijene najma pronaći ćete na rentalcars.com stranicama. Također možete koristiti i tražilicu na kraju ovog članka.

  • Valencia, Dusia home, 3 noćenja, 10.12. – 13.12.2016., 69€ za dvije osobe
Valencia smještaj

Valencia smještaj

 

Tenerife smještaj

Tenerife smještaj

 

Predloženi smještaji su samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 27€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaji: 291€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija >> Valencia 25€
  • Valencia >> Tenerife 12€
  • Tenerife >> Venecija 32€

Smještaj:

  • Valencia, Dusia home, 3 noćenja, 10.12. – 13.12.2016., 69€ za dvije osobe
  • Tenerife, Be Smart Florida** 222€, 8 noćenja, 13.12. – 21.12.2016., 222€ za dvije osobe
Ukupno: 69€ + 69€ + 69€ + 222€ = 429€ za 2 osobe, 215€ ili oko 1.600 kn po osobi

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *