Greenland, jedno sasvim drugačije putovanje, povratna karta iz Kopenhagena za 627€

Želite li isprobati nešto sasvim drugačije za ljetovanje. Dosta vam je sunčanih plaža i pretrpanih gradova, volite prirodu, ne bojite se hladnoće, a želite isprobati nešto što je malo ljudi doživljelo. Možda je u tom slučaju put ne Greenland pravi izbor za vas. Put na ovaj zaleđeni otok nije nikada bio jeftin niti jednostavan, ipak ova ponuda Air Greenland avio kompanije čini ga dostupnim. Za 627€ možete pronaći povratnu karta iz Kopenhagena. Ponuda je samo za vrsne putnike i avanturiste a uživanje u posebnom krajoliku je zagarantirano.

Greenland je najrjeđe naseljena zemlja na svijetu. Ako niste znali Greenland se svrstava pod kontinent Sjevernu Ameriku. Greenland je autonomna zemlja pod danskom krunom i najveći je otok na svijetu. Glavni i najveći grad je Nuuk, ali najjeftinije karte možte pronaći za mjesto Kangerlussuaq, gradić sa skromnih 512 stanovnika ali sa najvećim komercijalnim aerodromom na Greenlandu. Gradić se nalazi u jugozapadnom dijelu otoka, nastao je za vrijeme 2. svj. rata kada se tu nalazila američka vojna baza a to je ujedno i razlog zašto imaju tako veliki aerodrom.

Let polazi i vraća se u Kopenhagen.

Kopenhagen >> Kangerlussuaq >> Kopenhagen  4687 DKK ili oko 627€

Prijevoznik je Air Greenland.

Ponuda je dostupna za ljetne mjesece 4., 5., 6., 7. i 8.mjesec 2014. Kao primjere dolje navodim datume iz 6.mjeseca 2014., tada je prosječna dnevna temperatura između 3 C i 13 C što posjetu čini mogućom pa i ugodnom.

Karte možete kupiti direktno na stranicama aviokompanije airgreenland.com

 

Kopenhagen >> Kangerlussuaq >> Kopenhagen

Kopenhagen >> Kangerlussuaq >> Kopenhagen

 

Volite hladne, neuobičajene ali prelijepe destinacije? Pogledajte i ovu ponudu: Daleki sjever Norveške, odlične cijene iz Norwegian-a, iz Osla 50€ po smjeru

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *