Brazil + Kolumbija, open-jaw karte u Rio de Janeiro s povratkom iz Bogote već od 346€

Današnji prijedlog je za iskusnije bacpack i budget putnike koji su u potrazi za putovanjem u Južnu Ameriku. Sjajne cijene British Airwaysa mogu vas odvesti u Južnu Ameriku, odlazak je u Rio de Janeiro a povratak iz Bogote. Ukoliko ste u mogućnosti predlažemo overland putovanje iz Ria u Bogotu no to zahtjeva nešto više vremena, dobru organizaciju i iskusne putnike. Zauzvrat dobit ćete nezaboravno putovanje i doživotne uspomene.

Map

Ukoliko ne želite putovati kopnenim putem možete pronaći i avio karte iz Rio de Janeira u Bogotu te tako skratiti put no računajte da letovi u Južnoj Americi nisu baš jeftini.

Za primjer sam u prijedlozima dole uzeo putovanje u trajanju od mjesec dana no po želji ove periode možete skratiti ili produžiti, termina ima dosta tijekom 1., 2. i 3. mjeseca 2016. Polazak je iz Barcelone ili Madrida u Rio de Janeiro, povratak iz Bogote u London, ukupna cijena putovanja je 346€. Na ovo trebate dodati još odlazak do Madrida i povratak iz Londona no low-cost karte ćete lako pronaći za polaske iz Italije ili Budimpešte.

Prijevoznik je British Airways.

Karte po ovim cijenama možete pronaći tijekom 1., 2. i 3. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it stranicama.

Ideje i savjete za overland putovanje kroz Južnu Ameriku možda možete pronaći u našem putopisu.

Barcelona >> Rio de Janeiro -- Bogota >> London

Barcelona >> Rio de Janeiro — Bogota >> London

Madrid >> Rio de Janeiro -- Bogota >> London

Madrid >> Rio de Janeiro — Bogota >> London

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

  1. Ivan Kaštelan napisao:

    A za koliko novaca budget putnik zimi moze do Madrida?

    • Tripologia napisao:

      Može npr. s Ryanairom iz Milana za 14€, iz Bolonje za 17€, iz Budimpešte za 26€. Ove cijene su direktno na Ryanair stranicama, koristite li neke posredničke stranice cijena može biti još niža. Do ovih gradova busom, vlakom ili GoOpti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *