UPDATE – EasyBus, besplatan airport transfer, London – Stansted za 0£! Heatrow, Gatwick ili Luton u Londonu i CDG u Parizu za 1£

UPDATE – Objavljeno 06.10.2015.

Nažalost besplatnih karata više nema. Ja sam još sinoć uspio “kupiti” za sebe, nadam se da ste i vi stigli na vrijeme jer je danas ponuda za besplatne karte prestala vrijediti.

No i dalje se mogu kupiti karte za transfer sa svih navedenih aerodroma za više nego prihvatljivih . Da biste došli do karata po ovoj cijeni nužno ih je kupiti nekoliko tjedana unaprijed, ukoliko znate kada letite u London organizirajte si i airport transfer na vrijeme.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 28.09.2015.

London je česta destinacija naših putnika stoga bi mnogima ponuda easyBusa mogla biti vrlo zanimljiva. Trebate li transfer sa Stansted aerodroma do Londona ili obrnuto trenutno možete dobiti karte potpuno besplatno. Transferi s aerodroma mogu koštati znatne iznose, tim više je ova ponuda vrijedna pažnje želite li svoje putovanje dobiti po što nižoj cijeni.

EasyBus trenutno nudi transfer Stansted Airport – London ili London – Stansted Airport za 0£. Transfere s aerodroma Heatrow, Gatwick ili Luton u Londonu te s CDG u Parizu možete kupiti za 1£.

  • Stansted Airport >> London ili obrnuto
  • Heatrow, Gatwick ili Luton >> London ili obrnuto
  • Charles de Gaulle Airport >> Pariz ili obrnuto

Postupak je vrlo jednostavan i brz. Za besplatne karte nije potrebna nikakva kartica, dovoljno je samo unijeti svoje osobne podatke i karta je vaša.

Karte su dostupne za gotovo sve datume u periodu od 10. do 12. mjeseca 2015. Požurite, broj karata je ograničen.

Karte možete kupiti samo na EasyBus stranicama.

  • 1. Unesite željenu polaznu i dolaznu stanicu, datum i vrijeme.

step-1-2

 

  • 2. Odaberite polaznu stanicu i vrijeme polaska.

step-2

 

  • 3. Transfer je odabran, provjerite da li je cijena 0£ i unesite osobne podatke.

step-3

 

  • 4. Na stranici s plaćanjem nemate puno posla. Provjerite još jednom da li je odabran transfer u željeno vrijeme i da li su osobni podaci ispravni te potvrdite na “next”. Nikakva kreditna/debitna kartica vam nije potrebna.

step-4

 

  • 5. I to je to. Karta je vaša. Isprintajte ju odmah na papir ili u pdf i ponesite sa sobom.

step-5

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *