Error fare, najjeftinije karte ikada za Čile, povratna već za nevjerovatnih 210€

Netko u Španjolskoj avio kompaniji Iberia je opet nešto zabrljao. Sjećate se članka iz trećeg mjeseca ove godine? Sada opet imamo nešto slično a na naše opće veselje.

Ovaj put u ponudi je samo Čile ali po cijeni koja nam izvlači osmjeh na lice. U Santiago de Chile tako možete letjeti već od 230€ iz više njemačkih gradova. Ako vam ni to nije dovoljno možete i dalje iskoristiti popust od 20€ na www.airfasttickets.de stranicama i prejeftini cijenu još malo spustiti na konačnih 210€. Više o popustu i kako ga koristiti pročitajte ovdje.

Sjajna prilika za sve one koji su planirali ići u Čile, i one koji su planirali bilo gdje u Južnu Ameriku, i one koji nisu uopće planirali putovati ali ovo jednostavno ne žele propustiti. 🙂 Vamos, vamos! Južna Amerika nikada vam nije bila bliže. Dobro došli na kontinent sambe, tanga i tangi, maja i asteka, nogometa i pješčanih plaža.

Pošto je u pitanju error fare, to jest očito da je greška, karte kupujte odmah i to doslovno jer je pitanje trenutka kada će to ispraviti. Vjerovatno već znate postupak ali nije zgoreg ponoviti, pri kupovini niti nakon nje nemojte pokušavati kontaktirati agenciju niti prijevoznika. Moglo bi se desiti da ih upozorite na grešku pa da je isprave a vama i nama ostalima vrate novac. Ako ste dobili na email kartu na dobrom ste putu, tada je već velika vjerovatnoća da ćete na put i otići. Ako karte ne otkažu u narednih nekoliko tjedana onda gotovo sigurno niti neće. Najgore što vam se može dogoditi je da vam vrate novac.

Polasci su iz više njemačkih gradova, birajte najbliži Minhen ili onaj koji vam najviše odgovara. Svi letovi su sa presjedanjem u odlasku i povratku u Madridu.

Dusseldorf >> Santiago de Chile >> Dusseldorf   230€, sa popustom 210€ (direktan link)
Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen   234€, sa popustom 214€ (direktan link)
Frankfurt >> Santiago de Chile >> Frankfurt   242€, sa popustom 222€ (direktan link)

Prijevoznik je španjolska nacionalna avio kompanija Iberia.

Ponuda je dostupna za datume od kraja 8.mjeseca pa sve do kraja godine.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.airfasttickets.de, dostupne su i na stranicama www.budgetair.ie ili www.ebookers.de.

Dusseldorf >> Santiago de Chile, +/- 3 Days opcija

Dusseldorf >> Santiago de Chile, +/- 3 Days opcija

 

Dusseldorf >> Santiago de Chile >> Dusseldorf

Dusseldorf >> Santiago de Chile >> Dusseldorf

 

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *