Jeftino na Island, Easyjet povratna karta već od 66€

Želite li posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana, evo prijedloga kako to jeftino ostvariti. Easyjet nudi povratne karte iz švicarskog Basela već od 66€ u 11. i 12.mjesecu 2014.

Do Basela možete stići iz Venecije tijekom cijele godine također Easyjet-om za pristojne cijene počevši već od 11€. Još lakše, do Basela možete stići i iz Splita ali nažalost letovi su dostupni samo do 25.10. Ako se odlučite za ovu kombinaciju mogući su letovi iz Basela za Reykjavik i u 10.mjesecu pa i ranije ali za nešto veće iznose. Takve kombinacije istražite sami.

Mi ćemo danas pokušati iskombinirati vezu iz Venecije u 11.mjesecu. Na primjer uspjeli smo pronaći let iz Venecije sa polaskom 20.11. U Basel stižete u 22:20 navečer. Možete uzeti i sobu za tu noć ali mislim da nema potrebe ukoliko ste mladi i niste razmaženi. Na aerodromu se može odmoriti nekoliko sati jer let za Reykjavik polazi već u 6:10 ujutro. Povratak iz Reykjavika bio bi 28.11. U Basel stižete u 14:40 a nastavak putovanja za Veneciju polazi u 16:10. Layover od sat i pol prilično je kratak ali posve dovoljan na malom aerodromu kakav je onaj u Baselu.

Venecija >> Basel >> Venecija 47€
Basel >> Reykjavik >> Basel   66€
UKUPNO: 113€

Cijene su za putovanje u 10. i 11. mjesecu 2014.

Prijevoznik je Easyjet.

Karte možete kupiti direktno na stranicama www.easyjet.com.

 

Kako do Venecije: do Venecije lako stignete vlakom iz Trsta za oko 10€ po smjeru, karte možete kupiti online na stranicama www.trenitalia.com ili direkno na automatima na kolodvoru. Vlakovi prometuju svakih sat vremena ili češće. Iz Zagreba u Trst možete svakodnevnim autobusom Croatiabus-a po cijeni 140 kn u jednom smjeru ili 224 kn povratna karta.
Još jedna opcija je direkni kombi iz Zagreba do aerodroma Marco Polo u Veneciji sa slovenskim prijevoznikom GoOpti. Cijena je od 25-30€ po smjeru.

 

Venecija >> Basel >> Venecija

Venecija >> Basel >> Venecija

Basel >> Reykjavik >> Basel

Basel >> Reykjavik >> Basel

 

You may also like...

3 komentara

  1. Leo Bartolec napisao:

    A kako najpovoljnije do Venecije?

  2. Tripologia napisao:

    Do Venecije lako možeš vlakom iz Trsta, cijena je oko 10€ po smjeru, idu na svakih pola sata/sat. Do Trsta je lako ako si iz Istre ili Rijeke a iz Zagreba ima svakodnevni bus za 140/224 kn jedan smjer/povratna.
    Ako si iz Zagreba možda ti je bolja opcija GoOpti kombi prijevoz direktno do aerodroma Marco Polo u Veneciji, cijena po smjeru je oko 25-30€.
    Drago mi je da si to pitao. Pisao sam već o tome ali nije loše ponoviti svaki put. Evo sada sam napravio update Tripologia stranice, tamo ćeš pronaći linkove unutar članka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *