Kalifornija, povratne karte iz Trsta u San Francisco za samo 325€, Los Angeles 373€

Želite li posjetiti sunčanu Kaliforniju sigurno će vam se svidjeti nova ponuda KLM/Air France-a. Trenutno možete kupiti povratne karte iz nama bliskog Trsta u San Francisco za samo 325€ ili u Los Angeles za i dalje odličnih 373€.

Ponuda je dostupna za brojne letove u prvoj polovici 2016. godine. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići iz Hrvatske do Trsta pronaći ćete na kraju ovog članka. Polasci su mogući i iz drugih talijanskih gradova ako vam tako više odgovara, na primjer iz Venecije ili Bolonje možete pronaći još malo jeftinije karte.

Ponuda je dostupna za letove od 1. do 6. mjeseca 2016.

Prijevoznik je KLM/Air France.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Želite u neke druge SAD gradove? Pogledajte ponudu SAD, povratne karte iz Trsta u Chicago, Miami, Philadelphiu, Dallas, Houston, Denver, Phoenix…već od 325€.

Trst >> San Francisco >> Trst

Trst >> San Francisco >> Trst

Trst >> Los Angeles >> Trst

Trst >> Los Angeles >> Trst

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
 • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
 • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
 • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

2 komentara

 1. Igor Vukmirovic napisao:

  Rekao bih da ova ponuda vise nije aktualna, ove cijene su bile dostupne samo u petak 🙁 Tko je jamio, jamio 🙂

  • Tripologia napisao:

   San Francisco je out ali LA i dalje radi, čak i za niže cijene nego što smo objavili u ponudi, povratna iz Trsta može se sada uloviti za 358€. Također i neke destinacije iz drugog dijela ponude i dalje prolaze za slične cijene. Tako da i dalje se može nešto jamiti. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *